- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikaros13
aktív tag
válasz
ikaros13 #9036 üzenetére
No! Még mindig GB to ICS ofisöl ápdét project.
Kipróbáltam mindent, de tényleg mindent.
Az összes GB mentést az első hsz-ből, amik telepítése után vagy megtalálta és megpróbálta telepíteni a 010 04-es frissítést, ami persze nem ment. Volt olyan is, hogy a 05-t is megtalálta a FOTA, az is felkiáltójellel végződött.
Az OTU minden alkalommal a szemembe röhögött, és közölte, hogy akku ki... akku be...Aztán tettem néhány kísérletet ezzel a módszerrel. Érdekes, hogy a patch ZIP-eket egy alkalommal sem tudtam telepíteni, mindig leállt status code 7 hibával.
Aztán megtaláltam batai15 által linkelt 05-ös update ZIP-et is... naná, hogy ez is elküldött a fenébe.Végül Bagyusz n+1-dik módszerét választottam. Ez persze simán ment.
Itt meg is kérdezném Bagyuszt, vagy valamelyik hozzáértőt, hogy akkor most ICS bootloaderem van?
Az igazi kérdésem az, hogy elkezdhetem végre feltenni a legfrissem CM10-et feltenni??A sok-sok sikertelen próbálkozás közepette azon töprengtem, hogy mi a hónalj lehet a baja.
Esetleg nem az, hogy a CM10-et ráeröltettem loosht leírása alapján?Problémás vagyok, mi?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv,
Ikaros
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Fűnyíró topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 16e - 128 gb - One függő - Vadi új
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Purple, Bontatlan, Új, 0 Perces, Lila, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 512GB/12GB RAM Coral Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Zöld, 1 Év Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari