- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikaros13
aktív tag
válasz
ikaros13 #9086 üzenetére
GB to ICS ofisöl ápdét project - befejezés
Arcom leteszem. De komolyan.
Ma délelött még kipróbáltam néhány variációt, sikertelenül.
Már épp azon voltam, hogy keresek egy szimpatikus szervízt a közelben, ami nyitva van ma is,
és beviszem, hogy "Buta vagyok hozzá, légyszi frissítsétek nekem!"
Szóval vissza raktam az első GB mentésem, vissza flash-eltem az eredeti recovery-t, unroot-oltam.
Ezután az következett volna, hogy nyomok egy "Gyári adatok visszaállítása" opciót,meg formázom az SD-t (csak hogy minden mókolásra utaló nyomot eltüntessek), de gondoltam kap még egy, utolsó utáni, esélyt.
A FOTA hipp-hopp leszedte a 010 04-es update-et, és legnagyobb meglepetésemre fel is tette.
Ezután szinte meg sem lepődtem, amikor a 010 05-öst is leszedte, és felrakta.Egy szóval, ha hihetek a szememnek, akkor hivatolosan frissített ICS, ill. a hozzátartozó bootloader tanyázik a telefonon.
Alapsáv változat: M8255A-AABBQQLYM4.1.4007
Kernel: 3.0.8-perf
jenkins@slave-66 #1
Sat Dec 15 20:20:29 CST 2012
IMEI SV: 010 05YESSSS!!!!
Minden esetre köszönöm a segítségeket, tippeket!
Mostanra már a 02.27-i CM10 is felkerült.
Végül egy gyors kérdés:
A frissítés miatt gondolom, ha valami miatt vissza kell/akarok állni pl. 5.3-as H1N1-re, akkor nem tudom használni a meglévő mentésem, hanem újra kell húznom. -
törölt tag
válasz
ikaros13 #9086 üzenetére
Szerintem most még GB bootloadered van, mert ugye a boot.img-t kicserélted a FR ICS-ére ami ugye tudtommal GB-s.
Én is szenvedtem vele de aztán sikerült.
igy csináltam:
Letöltöttem azt a gyári gb mentést "amire felmegy az ICS"
persze hogy nem ment fel rá elsőnek.. aztán bagyusz linkelt egy patchet
a gb backupot átneveztem dátum formátumra, fel az sd-re a CWM backup mappába, aztán a patchet átneveztem update.zip-re fel az sd gyökérbe.
bebootoltam recoverybe, full wipe, gb backupot felraktam, aztán rögtön utána, install zip from sd card, azon belül install update.zip from sd card, felrakta minden jó, bekapcsoltam a telót, leszedte az ICS-t( egyből azt, nem volt semmi elő patch-e) és szépen simán feltelepült.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest