Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
petiked04117
csendes tag
Tisztelt forumozók,segítségetek szeretném kérni.
Nem rég vettem egy Alcatel One Touch Glory 2S 4010X készüléket (alap szintű androidos készülék...) és bárhol és bárhogy keresek,nem találok megoldást a problémámra..
Szeretném ROOTolni a készüléket,de nem tudom..
Számítógép ugyan van hozzá,de mivel linux rendszer van rajt,így a windows-os megoldások nem működnek sajnos.
Próbáltam a Z4root nevű programot is,de nem megy végig,kilép.
Valaki tud valami megoldást esetleg tanácsot adni ebben? Vagy valami linux alatt is futó programot,amivel meg tudom oldani aa dolgot? Vagy valami egy klikkes apk-t esetleg?
Mindenre nyitott vagyok!
Köszönöm szépen előre is a segítségeket!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung s22 Ultra
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest