Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Egyrészt van az alaplapodnak topicja, lehet ott kellett volna feltenni a kérdést:
Asus A7N8X Deluxe [link]
Másrészt, én azért letesztelném a memókat 166-on ha már 200-on bármilyen formában hibákat dob a memtest. Amúgy amikor 200-ra vannak rakva a ramok akkor a memónak milyen timingok vannak beállítva a biosban? Nem lehet, hogy ezzel van a baj?
[Szerkesztve] -
montaron
tag
Kérlek segítsetek!
Mi lehet a probléma? Megy a windóz 3-4 hétig, aztán egyik bekapcsoláskor, a bekapcsolás a windóz indítása közben lealszik standbyba a monitor. És kész ennyi. Ki be kapcsolom, csökkentett módban elindul, de amikor újra normálban akarom indítani, újra lealszik. ennyi. Mi lehet a probléma? Újrainstallálás segit csak. de már 4x csinálom végig ezt a dolgot. (bár volt már úgy hogy az install közben aludt el..)
Elkezdtem letesztelni a memóriákat. Corsair DDR400 2*512 MB.
A memorybank-ok jók, és az egyes memóriák single channelban hibátlanok (55 passig, 13 óráig ment). Namost ha betettem dual channelbe (ahogy eredetileg futottak), és kidob egy rakat hibát. Megpróbáltam másik dual channel bank kombinációban, ott is. Eddig volt húzva a proci, a procim egy olyan steppingű Barton,mely alapfeszen tudta a 3200+t. namost levettem gyári órajelre (11*166), a memóriát 200-on hagytam. Így is kidobja a hibát. A memóriát csak nem fogom 166-ra letenni, mert neki tudnia kéne a 200-at.
Alaplaphiba? Vagy a memtest nem bírja a dual channelt tesztelni?
KÖSZÖNÖM!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest