Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
Hókusz-Pókusz
üzenetére
nemfigyeltem,lehet nem is írtad,hogy hány vinyód van? próbálkoznék cd, vinyó beköt, bios-ba ha engedi boot sorrend 1,cd. 2.hdd,pl xp bootcd be,install,
-
Balinov
titán
válasz
Hókusz-Pókusz
üzenetére
20-30 perc? nemtom,de nekem még mindig ugy tűnik,hogy addigra hűl le..vagy az elemnek kell félóra,hogy lemerüljön. Azt próbáltad,hogy lehuzod a lapról a vinyó(ka)t és bootcd-ról indítod el a gépet?
-
Balinov
titán
válasz
Hókusz-Pókusz
üzenetére
nem kizárt,hogy tényleg szar a lapod,asse ,hogy esetleg más alkatrészt is hazavágott...nincs valami ismerősőd P4-es géppel?
-
Balinov
titán
válasz
Hókusz-Pókusz
üzenetére
akkor passz a négyzeten.
van lehetőséged ismerős/haver/rokon gépébe ugyanezeket a hw cuccokat (a lap kivételével) kipróbálni? Más lehetőséget nem nagyon látok,mint a szisztematikus hw teszt,amit előttem is ajánlottak.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Hókusz-Pókusz
üzenetére
Zekszerint hűtés téren minden okés. Neadjisten próbáltad levett oldallapokkal?
-
Balinov
titán
Sziasztok,
végigolvastam a topicot, nekem a procihűtés tűnik gyanusnak.
Témaindítótól kérdezem: procihűtőt próbáltad ujra feltenni? leveszed,letakarítod
a pasztát (sok esetben gyári ''ragacsot'' tesznek a hűtő aljára,ami lófaßt se ér),ujra paszta vissza fel. alaplap leírásánál a tematikus rajzon megnézném,hogy egész pontosan melyik csatira kell a cpu-fan-t rákötni. Sajnos tapasztalatból beszélek,a cpu hűtő nem megfelelő felhejezésével kigyikoltam egy 1,33-as Tbirdet meg majdnem egy 2200+-os tortont. Apropó, nem lehet,hogy kevés a procihűtőd? mittomén van egy 2,4-es P4-ed,de a cpu hűtő gyári adatainál kisebb órajelig írja..?
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos tablet topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest