Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
sky77
aktív tag
Csak most jártam erre...
Ha az MX440 más gépben jó, elég gyanússá kezd válni az AGP port. Ha 9550 is jó másik alaplappal, akkor meg pláne. Mindenesetre ha az alaplap garis akkor visszavinni, ha nem... akkor talán valami technikához értő ismerőssel meg lehetne nézetni, hátha tud rajta valami bíztatót méricskélni. Amúgy egy PCI-os videokártyával is be lehetne bootolni (úgy hogy az AGP-s is benne van), aztán kicsit körbenézni a setup-ban, hátha. Úgy nagyhirtelenjében ezek lennének a szerény ötleteim.
Szerk.: Amúgy biztosan a videokártya hibája? Próbáltatok bios resetet is? Ha használt a lap, lehet hogy baromságok vannak beállítva az előző tulajból kifolyólag. Gondolok itt arra, hogy esetleg egészen más cuccokra van optimalizálva (mem, CPU). Ezt erősítené, ha pci-os kártyával sem menne a boot.
[Szerkesztve] -
sky77
aktív tag
válasz
üzenetére
Kedves tsibe!
Ne haragudj, egyáltalán nem volt bennem semmilyen kioktató szándék, nem akartalak megbántani. Természetesen az sem baj, hogy te is leírtad a tapasztalatodat, sőt! Valamint nem képzelem magamat hű de okosnak sem, mindössze azért utaltam az előtted levő hsz-emre, mert láttam hogy neked RAM _cserével_ sikerült megoldani a problémát és úgy éreztem az én hsz-em ennek nagyon jó kiegészítése. Mint látod, nekem sikerült csere nélkül meggyógyítani, csak erre próbáltam meg felhívni a figyelmed (és másét is), nehogy valaki (esetleg a topicindító) egyből a kukában landoltassa a memjeit, ha esetleg kiderül hogy azok a ludasak a dologban.
Mindenesetre nem vagyok biztos benne, hogy ha problémád van velem vagy egy hozzászólásommal, ne lehetne azt egy picit szebben a tudomásomra hozni.
Remélem nincs harag!
-
sky77
aktív tag
Én elsősorban alaplap, másodsorban memória hibára gondolnék. Alaplap ügyben pl. ld. saját esetem: Bővebben: link, memó ügyben pedig jártam már úgy, hogy no hangjelzés, minden felpörög, de nem indul a cucc. Igaz, 20 perc után sem. Akkor csak meg kellett a memót tisztogatni, és lőn világosság (a képernyőn).
Amúgy minden alkatrész egyenkénti tesztje lehet a megoldás kulcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konteó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston Fury Beast 16GB DDR5 5600MHz CL40 RGB XMP White - 2 év bolti gari! -
- Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 VENGEANCE RGB PRO SL White - 1 év bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest