Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A "növekedés" hozta ezt.. eredmény h így több lehet.
Elég "régi" dolog már, lassan 2 éves..
Szal pl, van 192GB-s kit már.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Élőben azért tetszetős az a Royal. Meg a körítése is.
tl;dr: Venni tökéletesen megfelel itt a Ripjaws/Flare, de ha kapnék egy Royal kitet, nem dobnám ki.
----------------------------------------------------------
(#3) Xpod: Az nem modulkapacitás, hanem kit. Legalábbis ezeknél a G.Skilleknél. Az ok, hogy szerintem átaludtál egy generációváltást alaplapok terén.
A 24 és 48 GB-os modulok sztenderd támogatásával kicsit átalakult a DDR5-ös piac.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Csak nekem fura a 48GB / 96GB modul méret?
Mi az oka, hogy eltérnek a szokásos 16GB/32GB/64GB/128GB mérettől?Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.
-
Rayyy
senior tag
Az egy dolog, hogy azt hittem, összetört a teteje... de az a felirat! Kegyetlen.
"Fogalmatok sincs, mennyi minden esik le, amíg le tudtok hajolni." / gerincműtét után /
Új hozzászólás Aktív témák
ph A 6400 MT/s-os, CL 30-as újdonságok két széria égisze alatt közelednek, és 64, továbbá 48 GB-os kitek is jönnek belőlük.
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asrock B660M-HDV és Gigabyte B660M GAMING AC DDR4 alaplapok (használt) - 1 év garancia, áfás számla
- Hibátlan - Kingston - Samsung - Silicon Power - J&A - 4GB DDR4 RAM memória modulok
- BESZÁMÍTÁS! - Új Intel LGA1851 Alaplapok & Processzorok
- Gigabyte GA-H77-DS3H (rev. 1.1) LGA 1155 alaplap
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz CL15 RAM memória modul
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest