Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez tényleg egyszrű, így, hogy már más megszenvedett vele.
És mit kell csinálni akkor, ha több papírt szed fel a mocsok, és a második félúton elakad? -
Simán szemüvegtörlővel (enyhén alkoholos) át szoktam törölni nyomkodva, akkor bírja még egy darabig. Szerintem akár milyen sima alkohol jó lehet rá. De ez persze addig jó amíg megredelem hozzá az újat.
Cégnél a nagy félszekrény Canon multison 150k-200k között cseréltem, a kis nyomtatóknál már 20-30k környékén is szét tud kopni.
Elméletben ennek könnyen cserélhető alkatrésznek kellene lennie, gyakorlatban meg sok helyen szívatják az usert vele hogy még véletlenül se próbálja meg cserélni az amúgy tényleg olcsó alkatrészt. -
-
törölt tag
Amúgy egy spéci löttyel szokták letörölni az adott felkapó görgőt, ami felmarja a felületét, és újra képes papírt vinni. Lövésem sincs, hogy pontosan milyen löttyről vagy alkoholról van szó, az adott nyomtatószerviz ahol melóztam egy próbaidő erejéig "újracsomagolta" a löttyöt, így nem is emlékezhetek rá, hogy pontosan mi volt.
-
-
Viktor S
csendes tag
Köszi a leírást! Ez tényleg "not if, but when" hiba a nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 13 M1 2020 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Macbook Pro 2019 16" 16/500 GB 12 hónap szavatosság számlával!
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 12400F BOX + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest