Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez tényleg egyszrű, így, hogy már más megszenvedett vele.
És mit kell csinálni akkor, ha több papírt szed fel a mocsok, és a második félúton elakad? -
Simán szemüvegtörlővel (enyhén alkoholos) át szoktam törölni nyomkodva, akkor bírja még egy darabig. Szerintem akár milyen sima alkohol jó lehet rá. De ez persze addig jó amíg megredelem hozzá az újat.
Cégnél a nagy félszekrény Canon multison 150k-200k között cseréltem, a kis nyomtatóknál már 20-30k környékén is szét tud kopni.
Elméletben ennek könnyen cserélhető alkatrésznek kellene lennie, gyakorlatban meg sok helyen szívatják az usert vele hogy még véletlenül se próbálja meg cserélni az amúgy tényleg olcsó alkatrészt. -
-
törölt tag
Amúgy egy spéci löttyel szokták letörölni az adott felkapó görgőt, ami felmarja a felületét, és újra képes papírt vinni. Lövésem sincs, hogy pontosan milyen löttyről vagy alkoholról van szó, az adott nyomtatószerviz ahol melóztam egy próbaidő erejéig "újracsomagolta" a löttyöt, így nem is emlékezhetek rá, hogy pontosan mi volt.
-
-
Viktor S
csendes tag
Köszi a leírást! Ez tényleg "not if, but when" hiba a nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nemrég érkezett egy ilyen nyomtató, ami nem szedte fel a papírt. Na nekem nyomtató javítása ezer évente egyszer...
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Egérpad topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Opel topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest