Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez tényleg egyszrű, így, hogy már más megszenvedett vele.
És mit kell csinálni akkor, ha több papírt szed fel a mocsok, és a második félúton elakad? -
Simán szemüvegtörlővel (enyhén alkoholos) át szoktam törölni nyomkodva, akkor bírja még egy darabig. Szerintem akár milyen sima alkohol jó lehet rá. De ez persze addig jó amíg megredelem hozzá az újat.
Cégnél a nagy félszekrény Canon multison 150k-200k között cseréltem, a kis nyomtatóknál már 20-30k környékén is szét tud kopni.
Elméletben ennek könnyen cserélhető alkatrésznek kellene lennie, gyakorlatban meg sok helyen szívatják az usert vele hogy még véletlenül se próbálja meg cserélni az amúgy tényleg olcsó alkatrészt. -
-
törölt tag
Amúgy egy spéci löttyel szokták letörölni az adott felkapó görgőt, ami felmarja a felületét, és újra képes papírt vinni. Lövésem sincs, hogy pontosan milyen löttyről vagy alkoholról van szó, az adott nyomtatószerviz ahol melóztam egy próbaidő erejéig "újracsomagolta" a löttyöt, így nem is emlékezhetek rá, hogy pontosan mi volt.
-
-
Viktor S
csendes tag
Köszi a leírást! Ez tényleg "not if, but when" hiba a nyomtatóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- OpenWRT topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest