- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
A ''vízszűrőnek'' nincs hangja.
Neked egy sima belső szűrő kell levegőporlasztás nélkül. Kb 5 ezer forint lehet. Én a Crystal belső szűrőit nagyon szeretem, nagyon jó szűrők.
Heti egyszer a vízcserénél a leszívott vízbe kimosod a szivacsát, ennyi.
40L elég picike, úgyohogy én 6-8 neonhalat ajánlanék 2 corydoras harcsával takarítóknak. Olyan halat amik ezeknél nagyobbra nőnek semmiképp se! Lehetőleg úgy menj a boltba, hogy tudd mit akarsz venni, ne hagyatkozz az eladóra (sajnos)
+ Még jó sűrűn beültetném növényekkel + egy kis vasfa, ami egy picit barnítja a vizet, de ezt a neonok imádják, meg szerintem nagyon dekoratív. Növénynek Anubiast, Microsorium-ot ajánlanék, szépek, gyorsan nőnek és bírják a strapát is.
Retro
A moha simán ottmarad, csak bedugdosod a háló közé és ráhajtod a háló másik felét (célszerű horgászdamillal összekötni, mert az nem látszik és nem foszlik szét a vízbe mint a cérna).
Nemtom a moha pontos nevét, az Akvarista.hu növényt vennék topicjába biztos könnyedén találsz majd egy kis adagot. Pár marékkal elég, nagyon gyorsan nő!
Szőlőtőkét érdemes vidéken keresni, lehetőleg olyat, ami már évek óta ki van száradva és a közelmúltba nem volt permetezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest