Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért ugrik a lap tetejére az explorer ha az aktív témákra kattintok a topic alján?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, majd érdekelne egy statisztika pár nap/hét múlva hogy mennyire volt hasznos :) Remélem sokan sokat fogják használni :D
-
Ahhoj
aktív tag
nekem is tetszik az 5let, majd pár nap használat után kiderül, hogy mennyire bizonyul használhatónak
-
Biaggio
őstag
Neeekeeem tetszik :DD
-
colt1
tag
Akkor is meg kell keresned a 100 közül azt amit meg akarsz nézni, nem? Különben, amihez hozzászóltam, vagy megjegyzem a nevét, vag kérek emilértesítőt. De a ''hozzászólásaim'' verziót jó ötletnek tartom, de lehet, hogy parciék idegbajt kapnak, ha olvasnifogjákeztatopicot.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom, nekem nagyon jó lesz, nem kell keresgélni. Mint korábban felvetettem, esetleg az lenne még überfasza ha olyat is lehetne hogy csak azokat jelenítse meg ugyanígy amikhez hozzászóltam valaha (utsó hozzászolásom időrendjében). De nem e helyett! Ez is kell, mert jóóó! :D
-
colt1
tag
Szerintem is frankó, bár nem tudom mire fogom használni :) Ami nincs a listában, azt úgy is megkeresem (legalább is eddig ezt csináltam). Ha meg valaki unja magát (lsd. egy klepto nevezetű egyént :DD ) akkor az lapozgathat a ''frissebb'' témák között.
-
telcom
tag
Lefagyott a gépem a nagy hidegben.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Aktív témák Rulz!!
Köszi Parci!
Csak annyi kéne még hogy ''lapozni'' is lehessen, mert a legfrissebb 100-ba alig fér bele a mai termés is :) De az most már ráér egy darabig, ha nincs most időd rá, ezért is nagyon köszi!!
:DD
HAPPY!!
Aktív témák
- DJI Mini 3 (GL) Eladó 2028 01.06 Garanciális
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- MSI H81M-P33 PC, i5-4570 Proci, 8 GB DDR3 RAM, 120 GB ÚJ SSD
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 7560 AI -ra és Gamer/Munkára LAPTOP I7-11850H/ 32GB RAM / 1TB SSD / NVIDIA RTX A3000
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest