- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Teng
aktív tag
BASEm-nak feketepont: Új mobiltelefon akksik
-BL-5C 1020mAh miatt
"gyári akksikról van szó, az utángyártottakat kivettem és másik hírdetésben szerepelnek."
Az akku nem gyári, hanem után gyártott (Holografikus matrica van rajta, de sajnos bowli utánzat), megkaptam az akkut a közepe fel van púposodva mind két oldalán kb +1mm (Igaz nem használt de, nem eredeti és rossz minőségű). Külső GPS vevőbe raktam és nem is érintkezik, mert annyira fel van púpúsodva a közepe. Magyarán nem használható rendeltetésszerűen. Igaz ha papírral kiékelem, akkor jó, de a rendes gyári BL-5C akkuval amit sikerült kölcsönkérni tesómtól se púposodási, se érintkezési gond nincs.
Igaz gyorsan és korrektül megkaptam, csak ha már fizetek és az van kiírva hogy gyári, nem pedig után gyártott jó lenne, ha valójában is az lenne.
-
Teng
aktív tag
Aki tudja kerülje el:Norberto666-t.
Lézernyomtatót kerestem, írtam egy hirdetésre, ami idő közben elkelt. Ez a tag megkérdezte érdekel-e még ilyen nyomtató, mondtam igen. Küldött képeket szépen lefixáltuk hétfőn feladja, az árban is kiegyeztünk, a mai nap este rákérdeztem, hogy akkor sikeresen feladta-e errefel ezt az üzenetet kaptam tőle:"sajnos nem adtam fel,mert szol az egyik baratom hogy kell neki es nekiadtam" Ez szerintem gázos dolog, ez alapján mindenki döntse el akar-e vele üzletet kötni a jövőben. -
Teng
aktív tag
mizu01-t aki teheti kerülje el. 17 napos reggel kirak egy notit törött kijelzővel 25e Ft-ért. Én szerettem volna megvenni, eljutunk odáig, hogy ad egy számlaszámot és utaljak előre, de nem hajlandó csak sms-ben küldeni, én kértem nevet és címet a biztonság kedvéért mivel újonc, amit nem hajlandó megadni. Aztán másnap számlaszám sehol és beközli, hogy aznap az egyik barátjának az előre lebeszélt notiból eladta a dvd írót. Aztán rájön a hoppáré és úgy dönt, hogy inkább darabokba adja el a notit. Érdekesség képpen még azt megkérdezte, hogy műszerész vagyok-e <- vagyis lehet hogy a notinak valami problémája is volt... Ha kell a pü-kről készítek képet és felrakom vagy elküldöm...
-
Teng
aktív tag
A kedves modáretoroknak jelenzném, hogy egyes emberek rontják a PH jóhírét, per pill Az előttem szóló Mikádó nevő taggal vannak problémaim nekem is, úgynézki bírósági ügy lesz belőle, mert engem is úgymond behúzott... egy 18éves gyerekről van szó, ha fiatalabb lenne a szüleit vennék elő, de mivel nagykorú így őt fogják elég komolyan elővenni... Szerény véleményem szerint valamit lépni kellene az ilyen embereke ellen, mert hosszútávon ez így nemlesz jó... se nekem se másnak... Már egyszer itt leírtam a konkrét esetet. most nem akarom megint szajkózni [az eset] ugyhogy belinkeltem
-
Teng
aktív tag
A félreértések elkerülése érdekében. Én már voltam a Jardon párszor, mert próbáltak behúzni két éve 1x.000Ft ról volt szó, pénz utalva csomag sehol szitu. 10 napon belül elővették és a pénz is megjött. Mostmeg 15k val lóg egy íllető elmegyek a Jardra, menj a bíróságra... Aztán eszembejutott hogy a terméket még 30k ért vettem és vagy a terméket vagy 15k-t kellene kapnom, mivel úgy 20e felett van elmentem mais hátha, végeredmény, menj a bíróságra, szóval a rendőrség ilyen téren visszafejlődött azt kell mondjam.
-
Teng
aktív tag
No nekem is akadt egy kis problémám: [Mikádó] nevű taggal. 2*1gb 1066 A-Data EE memot vettem tőle tavaj augusztusba, kb3-4 hónapja bemondta az unalmast, beszéltem vele elküldtem rendben, 1hónap eltelik semmi, 1hónap eltelik, mondta hogy vagy visszafizeti a nagyker a jelenlegi árát vagy rendelnek újat de arra várni kell, a pénzt választottam, 2-3hét eltelik akkor elméletileg Megkapta a pénzt Mikádó, aztán számlaszámot kért hogy majd utalja, pénteki nap volt azt mondta hétfőn feladja, felhívom telon köv hét pénteken mert a pénz sehol, mondta a balcsin van majd köv héten, okés aztán újra ez lement még egyszer és mikor hívom jajj boccs megint a balcsin vagyok most a szüleimmel, aztán megígérte majd köv hét hétfőn, már két hét eltelt de semmi... Kb 4szer hívtam fel, írtam msn-en is amikor fellépett, de mindig elfoglalt, múltkor állítólag a tesója volt a gépénél és ő hallgatott zenét is, de mindig elfoglalt, a számlaszámom múltkor mondta sms-ben küldjem el, de semmi eredménye, és PÜ-ket is írtam neki.... ilyen embernek IP-BAN járna a PH-n szerintem...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest