Keresés

Aktív témák

• Narancs

őstag

Fekete pontot kérek Michael96 -nak, ezért az üzletért. A hirdetéssel ellentétben nem N455, hanem N270 proci van a netbookban (amit egyébként azóta is így hirdet). Amint ez a személyes próbán kiderült elálltam a vételtől, amire még neki állt feljebb (!), pedig én mentem a város másik végéből csúcsforgalomban a címéhez (XXII. kerből a XV.-be). Mondjuk már a zavaros beszéde és a helyesírási hibái miatt gyanút kellett volna, hogy fogjak, hogy a hirdetésben szereplő adatok sem lesznek valósak. Nem hiszem, hogy szándékosan akart átverni, inkább csak ilyen hülye szerencsétlen. Btw legközelebb behajtom a benzinpénzt rajta, most csak egy feketét adok.

• Narancs

őstag

Dragon5 felhasználónak nem fekete, hanem sárga pontot kérek (ha van ilyen), mert a srác gyakorló elmebeteg. Privátban zaklat és fenyeget, mióta érdeklődtem egy eladó alaplap után amit hirdetett. Kár, hogy nem lehet bemásolni a priviket, szakadnátok a röhögéstől. Az idegrohamot az váltotta ki nála, hogy megkérdeztem, hét ezerért vihető-e azaz alaplap, amit kilencért hirdet. Ő ezen felbuzdulva rohadéknak, szemétnek nevezett, azóta is ilyeneket kapok, hogy "ennyit érsz", stb. Mostanra eljutott odáig, hogy szól a moderátoroknak, hogy tiltsanak ki (öveket becsatolni!) engem. Ha tudom, hogy némi alkudozás ilyen napokig nem nyugvó dührohamot vált ki szegényből, biztos nem érdeklődöm a hirdetése után. :N :D

• Narancs

őstag

válasz henry1998 #7558 üzenetére

Ha elküldted neki a telót, akkor tudod a címét, nem? Nagykanizsa biztos szép hely, ruccanjatok át a haverokkal egyszer... ;]

• Narancs

őstag

Ez az árulenyúlás egyébként a magyar "üzleti" életben elég általános jelenség. Ismerősöm ajándéktárgyakat forgalmaz, rengeteg ilyen sztorija van. Van pár csóka, akik kamionnal végigjárják az összes hasonló cuccokat forgalmazó céget, mindenhonnan jól bevásárolnak, azzal a szöveggel, hogy később utalnak, vagy bizományosi szerződést kötnek, aztán persze eltűnnek mint a kámfor. Egy nap alatt több milla értékű cuccot lopnak el, fényes nappal. De volt példa olyanra is, hogy egy több éve a piacon lévő és látszólag teljesen korrekt partner rendelt be sürgősen minden nagykerből hatalmas szállítmányt, majd "üzleti útra" ment, azóta sem hallott róla senki.

Magyarországon aki nem akarja ,hogy elkapják, azt nem kapják el. Az igazságszolgáltatás egy vicc, ha valakit el is kapnak, és ne adj isten elítélnek, akkor csak annyi történik, hogy kap egy levelet, hogy menjen böribe. Ha nem megy, akkor ennyi. Nem ment. Kész. Nem kell bujkálnia, nem kell rettegnie, éli tovább életét, folytatja a bűnözést. Előfordulhat ugyan, hogy a zsaruk keresik, de kizárólag a bejelentett lakcímén. Ha nem ott lakik, akkor végképp semmi félnivalója. De az is elég, ha épp akkor nincs otthon, mikor a faszkabátok kijönnek.

Szóval simán lehet, hogy olyasvalaki ver át, akit jól ismernek a rendőrök, vagy akár már el is ítélték.

• Narancs

őstag

szabzso : feketepont neki, mert megpróbált átverni. Vinyókat árul, bár tesztképeket nem tett be többek kérése sem a termékek helyes működését igazoladnó, nekem privátban megígérte, hogy vétel előtt kipróbálhatom a kiszemelt vinyót. Amikor telefonon pontosítottuk a részleteket közölte, hogy a Lehel térre kell mennem. Mikor megkérdeztem, hogy ott hol fogjuk kipróbálni a vinyót, kiröhögött, majd közölte, hogy majd ha megvettem, otthon kipróbálhatom. Lehet, hogy csak szimplán egy paraszt, de szerintem jó lesz vigyázni vele, mert elég gyanús, hogy se tesztképek, se próbalehetőség, + még megpróbált átejteni a próbát illetően. Kétszer is meggondolnám, hogy veszek-e tőle valamit, de én azt ajánlom, kerülni a fickót.

Aktív témák

Hirdetés