- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
szjoci
őstag
nem vagyok sértődős fajta.
jobb a szemnek ha valami helyesen van írva, na meg magyar az anyanyelvünk, a fórum nyelve is (lásd: "A fórum alapelvei" 8. bekezdés)
Másokkal is úgy fair () szerintem, ha értik mit is akarsz mondani.
béke
-
vepe
őstag
csak ez akkor lenne jó megoldás,ha az a 3.személy ki is tudná próbálni,vagy letesztelni a terméket,mert az addig ok,hogy elmegy hozzá a cucc és a pénz, de mi van ha a termék rossz és ez a vevőnél derül ki...ebben az esetben a vevő ugyanígy szív..ha ez mind postán keresztül megy,annak a 3.személynek a csomagot ki kell bontani-a és vissza csomagolni..szóval ez egy járható út, de ingyen ezt senki nem csinálná...ez szinte egy egész napos elfoglaltság.. ha viszont addig a pénz nem megy az eladónak,amig a vevő ki nem próbálja az sem jó megoldás,mert mi van olyankor,ha az eldó korrekt árút küldött,de a vevő elcseszte szerelésnél,lesarkazta a procit,stb..
-
heki02
tag
Eddig ez a legjobb ötlet amit itt hallottam.
Főleg akkor ha az a 3.személy egy sokak által ismert régi motoros itt a ph-n,és persze mindkét félnek megfelel. És az is érthető hogy egy ilyen szerepet ingyen,karitatív okból senki nem vállalna. Részemről támogatom az előttem szólót.
Egy nagy UP az ötletért!
Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest