Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
szjoci
őstag
nem vagyok sértődős fajta.
jobb a szemnek ha valami helyesen van írva, na meg magyar az anyanyelvünk, a fórum nyelve is (lásd: "A fórum alapelvei" 8. bekezdés)
Másokkal is úgy fair () szerintem, ha értik mit is akarsz mondani.
béke
-
vepe
őstag
csak ez akkor lenne jó megoldás,ha az a 3.személy ki is tudná próbálni,vagy letesztelni a terméket,mert az addig ok,hogy elmegy hozzá a cucc és a pénz, de mi van ha a termék rossz és ez a vevőnél derül ki...ebben az esetben a vevő ugyanígy szív..ha ez mind postán keresztül megy,annak a 3.személynek a csomagot ki kell bontani-a és vissza csomagolni..szóval ez egy járható út, de ingyen ezt senki nem csinálná...ez szinte egy egész napos elfoglaltság.. ha viszont addig a pénz nem megy az eladónak,amig a vevő ki nem próbálja az sem jó megoldás,mert mi van olyankor,ha az eldó korrekt árút küldött,de a vevő elcseszte szerelésnél,lesarkazta a procit,stb..
-
heki02
tag
Eddig ez a legjobb ötlet amit itt hallottam.
Főleg akkor ha az a 3.személy egy sokak által ismert régi motoros itt a ph-n,és persze mindkét félnek megfelel. És az is érthető hogy egy ilyen szerepet ingyen,karitatív okból senki nem vállalna. Részemről támogatom az előttem szólót.
Egy nagy UP az ötletért!
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest