Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
heki02
tag
Eddig ez a legjobb ötlet amit itt hallottam.
Főleg akkor ha az a 3.személy egy sokak által ismert régi motoros itt a ph-n,és persze mindkét félnek megfelel. És az is érthető hogy egy ilyen szerepet ingyen,karitatív okból senki nem vállalna. Részemről támogatom az előttem szólót.
Egy nagy UP az ötletért!Senki sem lehet tőkéletes, belőlem is hiányzik a hiba!
-
vepe
őstag
csak ez akkor lenne jó megoldás,ha az a 3.személy ki is tudná próbálni,vagy letesztelni a terméket,mert az addig ok,hogy elmegy hozzá a cucc és a pénz, de mi van ha a termék rossz és ez a vevőnél derül ki...ebben az esetben a vevő ugyanígy szív..ha ez mind postán keresztül megy,annak a 3.személynek a csomagot ki kell bontani-a és vissza csomagolni..szóval ez egy járható út, de ingyen ezt senki nem csinálná...ez szinte egy egész napos elfoglaltság.. ha viszont addig a pénz nem megy az eladónak,amig a vevő ki nem próbálja az sem jó megoldás,mert mi van olyankor,ha az eldó korrekt árút küldött,de a vevő elcseszte szerelésnél,lesarkazta a procit,stb..
-
szjoci
őstag
nem vagyok sértődős fajta.
jobb a szemnek ha valami helyesen van írva, na meg magyar az anyanyelvünk, a fórum nyelve is (lásd: "A fórum alapelvei" 8. bekezdés)
Másokkal is úgy fair ( ) szerintem, ha értik mit is akarsz mondani.béke
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest