Aktív témák

• B-L-A-C-K

titán

Nem tudom szoktak e ezért adni feketepontot adni de én most adok mert kicsit megszivattak...

A következő volt a dolog vga-t árulok, irt nekem hogy kell neki megveszi, a további részleteket msn-en beszéltük meg...Megbeszéltünk most egy pár órával ezelőtt mindent lefixálja (postán kellett küldenem volna) telószámomat elkéri holnap mondta adjam fel elsöbségivel mert kell neki, mondom oké reggel feladom megyek is csomagolni mondja oké lefixált mindent...Becsomagolom szépen, mivel a gépemben volt, igy uj vga berakás után mindig ujrarakom az egész wint igy is tettem bő 2 óra alatt ujra is raktam az egészet erre most olvasom, "Bocs de találtam egy másikat" :W

Nem 1-2 üzletem volt már sose vertem át senkit mindenkivel szerintem a legkorektebb voltam, és ha én valamit lefixálok azt nem változtatom meg utána mert szerintem etikátlan és bunkóság főleg hogy igy még hogy ennyit szoptam most vele igaz nem ért anyagi kár de nem is ezért irok be hanem amiért ugymond leszivatott...

Nem tudom ki hogy itéli ezt meg, de én akkor is adok 1 fekete pontot zoltan75-nak!

Aktív témák

Hirdetés