Hirdetés

Aktív témák

  • Wajk

    addikt

    hát, így jár aki házaséletet próbál élni....

    amíg nem vagyok itt elbeszéltetek a fejem felett.

    1. szerintem etikátlan PÜből idézni a másik fél megkérdezése nélkül
    2. tőlem lehet, d emint tudjuk a kiragadott részek elég ferdítőek lehetnek
    3. mint írtam az első reagálásomban, több ferdítést is tett Vepe.amióta nem voltam csak 4. egyet emelnék ki, ami úgy szíven is ütött:

    Vepe:
    ""nincsenek jó híreim.
    Az üzlet sajnos nem fog létrejönni, mert a RAMok közel sem hozták a várt sebességet, azokat az értékeket amiket írtál meg sem közelítik. (Everest)"

    Nos ebből mit lehet leszűrni:

    Nincs megelégedve a ramok teljesítményével(vagy besem tudja állítani),hogy nézte az eredményeket, ha nem működik a lapjában??...akkor ki akar pöcsnek nézni kit?"

    a teljes részlet így néz ki:
    Én: "Az üzlet sajnos nem fog létrejönni, mert a RAMok közel sem hozták a várt sebességet, azokat az értékeket amiket írtál meg sem közelítik. (Everest)
    De ez még csak a kisebbik gond. Az Outlook-ok a leveleimet tömöríteni szokta, és a RAMcsere utáni első akciónál tönkrevágta az egész dbx fájlt, de úgy hogy egyik visszahozó program sem tudott vele mit kezdeni, ehhez még csak hasonlót sem csináltak a korábbi RAMjaim."

    Szóval: mint írtam az csak a kisebbik baj, hogy közel sem hozzák a RAMok azt az olvasás/írási sebességet, a nagyobb gond a hibázás.

    szóval köszönöm a teljeskörű "iratismertetést" ami szerintem enyhén szólva is egyoldalú.

    Amúgymeg azért írtam elsőként a lassúságot, mert az volt az első amit lefutattam a gépen és már egyből feltűnt. aztán jöttek a gondok.

    iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

Aktív témák

Hirdetés