Aktív témák

• Falconer

aktív tag

Pisty666-nak Klikk fekete pont jár, mert cigánykodásával jól megszívatott. Igen inkorrekt és link ember, hogy finoman fogalmazzak.

A történet tárgya egy C2D E8400 proci.
    Egyik hétfőn megállapodtunk, hogy szerdán postázza nekem a procit 25k-ért, beleértve a postaköltséget. Adódott egy kis technikai probléma, szerdán beszéltünk, következő alkalom amikor postázi tudja hétfő. Idáig minden rendben.

Hétvégén szól, hogy hétfőn mégsem tudja postázni, mert az uj procija csak köv. szerdán jön, és addig dolga van. Na mondom mit tudok csinálni, várok. Már az elején közöltem vele, hogy jó lenne ha iparkodna, mert nincs gépem, csak telóval tudok PHzni....

Szólok neki kedden, hogy akkor el ne felejtse küldeni. Szerdán is szolok neki, hogy mivan. Visszair, hogy közben kapott egy ajánlatot 25ért, tehát nekem már csak 26.5ért tudja küldeni..... Irok neki,hogy max 25k, legfeljebb küldje ajánottan, ugy olcsobb neki a pk. Azóta többször belépett, de nem válaszolt.... Erről ennyi.

Várkoztat, és akkor még szívat, hogy drágábban adja. Én az ilyen embertől zoknit nem vennék.

Aktív témák

Hirdetés