Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
menalcas
üzenetére
Szerencsére mostmár elmúlt a szúnyoginvázió, júliusba volt durva a helyzet. Volt hogy az egyik kora esti játékon annyi szúnyog lepte el a pályát, hogy vágni lehetett volna macsétával a levegőbe, a BB-k meg gellert kaptak.
De komolyan, ha ott maradunk éjszakára, reggelre már a csontvelőmből szívták volna a vért a fattyak -
Djuree
félisten
válasz
menalcas
üzenetére
persze, én is így gondolom. én is csak egy első markolatot raktam rá. sokkal kényelmesebb fogni. meg egy olyan első markolatot veszek majd, amiben van beépített bipod. kell mert hasalva az ak-val nem lehet lőni, a hosszú tár miatt. így a bipoddal már meg lesz ez is oldva. és nem is fog látszani a bipod, mert be van építve a markolatba, egy gombnyomással kiugrik belőle

-
Djuree
félisten
válasz
menalcas
üzenetére
igen csak azzal macera van, ha valaki nem ért a fegyó szereléséhez. egy újonc meg gondolom nem

persze, most nem éri meg külföld...
BaKeSZ87: az a szemüveg valóban drágának tűnik.
nem rossz az ehobby amúgy, én is rendeltem már sokat tőlük, tényleg itt van a cucc 7-10 nap alatt általában. csak ahogy hozzáállnak a biztosításhoz azzal van a gond. direkt meg szoktam kötni az 1 dolcsis biztosítást a cuccokra, és azt írja hogy ekkor ha elveszik a cucc, visszaadják a pénzt, vagy kiküldik újra a cuccot. namost 4!!! hónapnyi levelezés után sem sikerült rávenni őket hogy csináljanak már valamit
...és ez nem az első ilyen esetem velük...ehhez képest ma rendeltem egy takmellényt tőlük, mert ingyenes a posta, ami azért valljuk be igencsak nyerő manapság
(ha ez is eltűnik a postán akkor többet tényleg nem rendelek tőlük, akkor sem ha még a cucc is ingyen lenne
) -
sniper elite
senior tag
válasz
menalcas
üzenetére
MP44-et én is kerestem ne aggódj, de sehol se találtam, ezt a Garandot találtam most, de ott van Kar98 is... reklám miatt nem akarok linkelni! Elvileg Garandból is 3 fajtát tartanak, van tanker változat meg sima garand meg ez amit már mondtam! Kar98-al az lenne csak a bajom, hogy elég zavaró lehet mindig felhúzni, persze nagyon szép meg igényes de mégis csak kicsit gyorsabb kéne, mp40-est azért nem akarok, mert megint csak olyan lenne mint a mostani AK74-em, hogy csak szórja észnélkül a töltényeket, de semmi extra..
-
Djuree
félisten
válasz
menalcas
üzenetére
vannak ezek a világítós BB-k, azokat megnézném mikor összevissza repkednek

egyáltalán honnan lehet tudni hogy honnan lőnek és hogy veled van-e vagy sem?
milsim játékon villogtatni kell egy lámpát mikor lősz, pirosaknak pirosat, kékeknek kéket, elég káoszos lehet 
BaKeSZ87: ez is igaz lehet. nekem biztos azért nem volt gond mert majdnem 2 méter vagyok, a kezeim is jó hosszúak

-
Mcray
senior tag
válasz
menalcas
üzenetére
Nekem most egy Ak 74-em van

Hangtompítóval és Waffle Mid cap tárakkal használom. Nagyon hálás "kis" fegyver.
Most szedtem ki belőle 0.5 kiló ballasztot az elejéből amit a Cyma benne felejtett, gondolván hogy ebből is 47 lesz, de 74 külsőt kapott.. Csak 1 kilóval nehezebb mint a "real steal"
Tervek:
Asszonynak egy AK 74 SU
Jelenlegi AK-mat váltandó szeretnék egy AK 47 Tacticalt, abból is a DHI félét -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fujifilm X
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De komolyan, ha ott maradunk éjszakára, reggelre már a csontvelőmből szívták volna a vért a fattyak

nem is drága, 200dodó.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)