Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Van-e még?
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Naszóval:
Képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Leteszteltem a fegyót először szobában, 4-5 méterről az A4-es lapra nyomtatott céltáblát nagyjából átviszi, szabadban 25-35 méterig viszonylag pontosan lehet lőni vele, szélvédett helyen. Engem meglepett, hogy kábé a 15 méterre helyezett céloknál egy picit felfelé kanyarodik a golyó. Gondolom, ez a lövedék megpörgetése miatt van, a gravitáció ellensúlyozására, hogy minél nagyobb legyen a max. lőtáv.
A hozzá adott príma minőségű lőszerek nagyon jók, egyszer sem ragadt be semmi. Vigyázni kell vele, mert nagy a tűzgyorsasága, és pillanatok alatt ki lehet vele köpetni az egész tárat. (Én játékban valószínűleg 2-3 lövéses kombókkal fogok operálni...)
Ahogy én látom, épületharcra, vagy sok fedezékes terepen mindenképpen jó kis pisztoly lesz ez, persze egy nagyobb lőtávú fegyver (mondjuk shotgun) mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Léghűtés topik
- Arc Raiders
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs