Hirdetés
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
rauschie
üzenetére
Konkrétan a hardballer majdnem 300-at hoz, a beretta kicsit átlépi ideális esetben így FPS-ben mondhatjuk egyenlőek. (Ez a harballer érdeme). Lőtávban 20-25 méteren már a földön pattog a hardballer BB-je..ugyanis nincs benne hopup. Néhány helyen odaírják hogy van..lehet van egy újabb széria, utána kell menni. Így a lőtáv összehasonlítás feleslegessé is vált.
Macilaci78: Beteg emberek mindig is lesznek, konkrétan most VIS-nek hívják![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ma sétálgattam a pólusba, kinéztem neten egy darts biliárd stb boltot ahol lehet kapni darts felhúzó gyűrűt vagy micsodát..igazából csak társzelep tömítés kellett nekem..de a kettő ugyan az...mostmár egy gramm gáz se megy mellé töltésnél![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szép kis hordtáskában volt a desert(nowaros deserthez), besétáltunk a media marktba táskástul mindenestül, a biztonsági őrök tartották az 5 méter távolságot..eddig mindig beszóltak ha táskával mentem be....ezentúl mindig velem lesz ha ilyen helyre megyek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Gitáros topic
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Samsung Galaxy A56 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)