Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

Hát, azokról a fegyókról... Cyma nem egy nagy szám. Talán az új 28-as sorozatú AEG-ekről lehet pozitívat hallani, de úgy, hogy Cymahoz képest... Support nemigen van még hozzá, egyik neves, márkás gyártó alkatrészeivel sem kompatibilis, házilag meg legfennebb csövet lehet belehekkelni, az meg max +10%. És ugye a Cyma nem a minőségéről volt eleddig híres.

Az MK23 Socom nagyon jó pisztoly, megbízható, kezelhető, de csak a Classic Army lövi meg a 420fps-t! Na, nem láttam ezt a gyártók sorában. :DDD Mindazonáltal nem kis markom van, de nekem kényelmetlenül nagy a fogása. Viszont a hangtompító nem csak optikai tuning. (Na ja, de 50k körül mozog.)

Garancia: nem véletlen, hogy a gázos pisztolyokra nincs olyan opció, hogy gari nélkül: egyrészt kis érték, nem tétel, másrészt jóhogy bevállalják a gart, mert nem lehet tönkretenni üzemszerű használat során. Tuningolni nincs mivel a csövön kívül, de azt nem gyártanak hozzá, a barkács meg garvesztés. Tehetsz bele red gas-t nyáron, vagy elbaszod a szelepet, vagy ki se fog jönni belőle...
    AEG-et meg lehet garral is tuningolni, csak csengetni kell a boltnak, hogy ők tegyék bele a náluk vett tuningot. És nem economy tuningot, hanem komplett szettet. Szerintem Fricoval meg lehet dumálni, hogy élből rakjon össze egy M120-szal szerelt AEG-et, és ne kelljen megveni a stock M90-et és rá az M120-as szettet.
    Frico előtt le a kalappal, értelmes embernek ismerem. De ehhez vele kell beszélni, nem Braunnal, vagy más boltossal. Amúgy ha egy fegyót rendesen tuningolni akarsz, akár AEG, akár spring, rá kell költeni a fegyó árát mégegyszer. Teszem azt egy M16A2 80k, egy bele való komplett gearbox 75k. De félelmetes hangja van, igazi légkalapács, micsoda ereje van! Frico egyszer lehozta Szegedre... :R ;]

Ja igen! Kesztűy: nem csak arra jó, hogy nem csúszik a fegyó még nedvesen szem, de ha fel vagy öltözve rendesen, zubbony, nadrág, bakancs, taktikai kesztyű, akkor simán átmentem pl egy tövisbokron vaddisznó módra. Nyugodtan le lehet támaszkodni a kavicsos aszfaltúton, és nem ejted el fájdalmadan, mikor hülyén fordulva bevágod a kézfejed. Az enyém lassan egy éves és örülök, hogy van.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés