Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
"Delta Peack"
legalább kisebb betűkkel írta volna..
Hiába húst húsboltból, péket pékboltból
-
DreaD88
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Pont ilyenem van keletifrontból.
Mh-s akkukat ezzel töltöm (ha sok akkut kell töltenem és nincs idő a lassú töltésre) és a kisütést szoktam ezzel elvégezni.
Amúgy Cd-s akkukat és ha van elég időm, akkor azt 120-150-el töltöm RC csónakomból visszamaradt robbe töltővel (de a gyári töltőjük is ugyan olyan jó)Ez a töltő annyiból jó, hogy ki tudod vele sütni az akkukat, ami nem hátrány és hogy jelzi (és visszavesz a töltőáramból) ha feltöltött, ami az Mh-s akkuknál lényeges.
Mcray: természetesen azt is tud
rádugod, kigyullad a piros lámpa (diagnosztizál 0,5-1 percig) én nyomogatni szoktam a discharge gombot, kigyullad a sárga és már meríti is.
Cd-s akkuknál nem szeretem ezt a töltőt, mert amint kisütötte már tölti is és azért 1000-es töltés nem túl jó mondjuk egy Cd 1500-s akkunak :s -
sowi
őstag
válasz
hejesírásó
üzenetére
nekem ilyen toltom van egy PC tappal meghajtva [link] ez csinal mindent, igaz en meg 38 dollarert rendeltem, de egy het alatt ittvolt, a reddot linket meg koszi mindkettotoknek, kurvara nem emlekeztem, hogy volt mar rola itt szo
-
Djuree
félisten
válasz
hejesírásó
üzenetére
teljesen jó, nekem is ilyen van

de sztem inkább a gp akksi boltban vedd a váci úton, van rá normális gari és még asszem olcsóbb is...
Mcray: én 1500-as akksit töltök vele és még nem volt semmi gond
persze azért napokig nem kell rajtahagyni a töltőn... -
Kornel213
tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Nekem pont ugyanolyan töltőm van idáig 2-szer töltöttem vele a 3800mA-es 8.4V-os aksimat, szerintem teljesen jó nincs vele gond még szivargyújtóra is lehet csatlakoztatni
Mekkora az a rúdaksi? -
Mcray
senior tag
válasz
hejesírásó
üzenetére
Szia! 2 hete volt erről szó a Softairen. Többen észlelték, köztük én is, hogy az 1100-es akksikat ez a töltő megsüti mert 1000 a legkisebb töltés amit be lehet állítani. Én 2 darab kínai 1100-es sütöttem meg. A márkásabb akksiaim 2200-től fölfelé vannak és eddig csak azt vettem észre hogy mióta ezzel töltöm, őket, megtáltosodtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Le Mans Ultimate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Arena Breakout: Infinite
- További aktív témák...
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
legalább kisebb betűkkel írta volna..

persze azért napokig nem kell rajtahagyni a töltőn...