Új hozzászólás Aktív témák

• Coccolino_O

őstag

válasz #56573440 #32007 üzenetére

"Én pisztolyba jellemzően azért tettem hosszabb csöveket, hogy kb azonos fpst kevesebb nyomással érjek el, kevésbé gyilkolja a technikát, és 1j mindenre elég bent"

Pontosan, engem is ez érdekelne. Főleg, hogy kevésbé gyilkoljám a belsőséget, de ugyanakkor ne essen le drasztikusan azért az fps se.

Jelenleg 110 psi-n lő 300 fps-t az alu szános gen.4 g17 maruim, ami eléggé csalódás volt számomra, de ez van. Cseréltem dugattyú fejet, belső csövet, hop-up gumit, még cserélek tárajak tetején gumit laylax-ra, aztán kb. ennyi a sztori.

A G26 Advance-t meg átépítettem G26-á fém szánnal, ugyanaz a sztori, 110 psi-n lő 270-280 fps-t, szóval azt se mondanám fantasztikusnak, de rövid belső csővel, plasztik szánnal se lő többet, szóval vissza fogok menni az eredeti 107mm-s csőre, és kísérleteznem kell plasztik meg fém szánnal is.

Más.... Van bármi tapasztalatod VORSK/WE Hi-Capa-val? Mind a kettő márka gyárt 7 colos Hi-Capa-t, gyakorlatilag az egész fegyver egy belső cső, mások elmondás alapján baromi alacsonyra le lehet húzni a psi-t, és úgy is bőven van fps-ed.

:R

Új hozzászólás Aktív témák