- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Aham. És amit leírtam akkor azok közül esetleg vmelyiket tudod ajánlani? Van még egy H & K P7M13 7k-ért amit nem írtam. A Mester utcai bolt meg csak azért nem szimpi, mert akkor fel kell menni... Persze ha vmi alkalmi vétel esetleg akkor persze érdemes, de hogyha közel hasonló, akkor sztem nem. Vagy a 44es bázisnál lehet email segítségével is ilyesmit intézni? Mondjuk nem hiszem, hogy náluk van postázási lehetőség. De ha azt mondod, hogy a KWC, UHC springek jobbak, jóval mint a (tar.hu)honlapon szereplők, akkor persze lehet róla szó, hogy felmegyek, de sztem nincs itt akkora különbség, persze nem én vagyok ebbe a pro

Beretta, H & K P7M13, Glock 26 Super ami onnan tetszik, meg az ár is oks ezeknél. A teljesítményről viszont nem sokat tudok.
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest