Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcstuning
tag
Aham. És amit leírtam akkor azok közül esetleg vmelyiket tudod ajánlani? Van még egy H & K P7M13 7k-ért amit nem írtam. A Mester utcai bolt meg csak azért nem szimpi, mert akkor fel kell menni... Persze ha vmi alkalmi vétel esetleg akkor persze érdemes, de hogyha közel hasonló, akkor sztem nem. Vagy a 44es bázisnál lehet email segítségével is ilyesmit intézni? Mondjuk nem hiszem, hogy náluk van postázási lehetőség. De ha azt mondod, hogy a KWC, UHC springek jobbak, jóval mint a (tar.hu)honlapon szereplők, akkor persze lehet róla szó, hogy felmegyek, de sztem nincs itt akkora különbség, persze nem én vagyok ebbe a pro

Beretta, H & K P7M13, Glock 26 Super ami onnan tetszik, meg az ár is oks ezeknél. A teljesítményről viszont nem sokat tudok.
hcs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest