Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
hawk3ye
üzenetére
Nem az a bajom, amikor valaki csak a külleme miatt választ fegyvert, tegye. De ha díszen kívül másra is akarja használni, akkor nézzen utánna.
Egy elvont példa: nekem baromira tetszik a régi gömbölyá Wartburg, meg kiba... jól néz ki, még motort is tudnék bele tetetni, felfüggesztést is, hogy valamelyest korszerű legyen, de esélyem nem sok lenne vele egy árokban. Vagyis díszen kívül másra nem nagyon jó, talán még városba, meg úri vezetésre esetleg, de nagyon nagy ráfordítással. Én is a szerint mérlegeltem, amire akarom használni. Megvan, mi az, ami tetszik és aztán azokból kiválasztottam, hogy melyiket tudnám leginkább használni airsoftra. És ebben van már benne a pontosság, erő, stb. Hasonló ez, mint a sniperkedés. Megveszi az alappuskát és mégegyszer annyit rá kell költeni, hogy mind pontosságban, mind lőtávban kimagasló teljesítményt nyújtson az AS-fegyók között. Ugyanis mi egy sniper-puska a való életben? Egy rendkívül pontos, nagy távon is precíz fegyver. Szerintem az AS-nak imitálnia illene a valós körülményeket, legalább jelzésértékűen. Persze nyugodtan fűrészelje le mindenki a Maruzen shoti csövét, tegyen gránátvetőt, lézert, lámpát, red-dotot, dupla csigatárat az Mp5-re (Zsemo) és játssza el fasza janit, ha már a dizsiben nincs sikerélménye.
Szerintem annyi a dolog lényege, hogy én picit másként képzelem el az airsoftot, mint a totyik többi lakója. De én egy használati eszköz, egy fegyver esetében szvsz joggal várom el, hogy oda lőjjön, ahova akarom és hogy ezt a teljesítményt minden körülmények között stabilan hozza. Én se fps-t akarok hajkurászni és tudom, hogy egy összeszokot fegyver-játékos párosításban a fegyver másodlagos, mikor megcsináltam azt, hogy a 4-kért vásárolt Cyma shoti+pisztoly párossal 3 embert dobattam, TM AEG-ekkel, egyazon körben, stb... De ehhez olyan helyzet kellett, CQB, ahol kicsi a lőtáv és az én fegyverem célozható lőtávján belül van az ellen.
Nem mellesleg holnap megyek NoWarba az AUG-omért, szerintem amíg le nem jár a fél év gari, marad alapon, utánna lesz benne esetleg tuning. Egy GBB-t veszek nyárra és semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Hobby rádiós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Fedora Linux
- Diablo IV
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest