- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
válasz
#20584850 #2870 üzenetére
Bravó, gratulálok!
Ingyen még a 10 éves Windows XP-t sem használhatod legálisan, itt a PH!-n mindennemű warez és illegális téma tiltott. Ha ilyen ügyekben akarsz segíteni neki, azt tedd meg máshol.
Ott a free változat, azt is lehet használni, teljesen ingyen!Ha hallGattál volna, bölcsebb maradtál volna...
-
Csorbi
addikt
Sziasztok!
Újraraktam (előtte clean.exe) ma az Outpost tűzfalam, a ma megjelent új verzióval, mindent alapértelmezett beállításra hagyva. Megfigyeltem már az előző verziónál is, hogy ha egy folyamat az NTOSKRNL.EXE memóriáját akarja módosítani, akkor a kérelem felbukkanása előtt totál kimerevedik az egész Windows úgy 2-3 percre, ez elég aggasztó.
Utána bukkan fel ez az ablak:Tudtok adni/linkelni egy normális beállítási ajánlást? Most minden defaulton van, de nem gondolnám, hogy ez normális, ha 3 percre kiakasztja a gépet egy ilyen kérés...
-
Csorbi
addikt
Olyan gondom lenne, hogy a Proaktív védelem bekapcsolása után rengeteg dolog nem működik úgy az op.rendszer alatt, ahogy illene. Az Anti-Leak maximumra van állítva, de a testreszabásoknál minden "rákérdez"-re van állítva. A System and Application Guard-nál csak a System Guard van bekapcsolva, azon belül a beállításokban minden szintén "rákérdez". Ennek ellenére ha pl frissítek egy olyan programot a gépen, ami a Windows-zal együtt indulna el, akkor bekapcsolt proaktív védelem melletti telepítéskor nem fog elindulni a következő induláskor. (Pl. a cFosSpeed - de ez telepítés közben hibát is ír ki, miszerint nem tudja magát beírni ide-oda, szolgáltatásokat beállítani, stb - vagy a TeamViewer, hogy csak példákat mondjak. Egy olyan egyszerű kis program, mint a GPU-Z is hibaüzenetet dob: Couldn't install driver: a hozzáférés megtagadva. Az Outpost SOHA nem kérdez rá semmire, olyan mintha folyamatosan blokkolna! Kikapcsolt proaktív védelem mellett ezek a dolgok hibátlanul működnek. Outpost a legutolsó angol verzió, a Windows pedig 64 bites Ultimate.
Más nem tapasztalt még hasonlót?
-
Csorbi
addikt
Nem kiabálom el, de úgy néz ki, hála Neked, megjavult
Kikapcsoltam a DHT-t (ezután még nem voltam tökéletesen elégedett az eredménnyel), majd az utorrent szabályainál engedélyeztem minden hozzáférést (eddig szabály alapján működött) valamint tiltottam az utorrent naplózását. Most úgy néz ki, hogy totál minimumon marad a CPU használat teljes gázon történő utorrent forgalomnál is.Köszönöm!
-
Csorbi
addikt
válasz
Gubek-Einste #2322 üzenetére
Nálam nem kell annyit várni hozzá, mondhatni azonnal így van. Emellett ez nagyban korlátozza a letöltési sebességemet is, mert Outposttal kb 2.0MB/s körül megáll, ha lelövöm az Outpostot, akkor azonnal felugrik akár 10MB/s-re is.
-
Csorbi
addikt
Vaj'h mi a fészkes fenétől lehet az, hogy ha elindítok 3-4 torrentet letöltésre, akkor az acs.exe processzorterhelése az egekbe szökik? Négymagos Q9450-esem van 3.2 GHz-en, és az Outpost (?) a padlóra küldi. Ez egyébként elég régóta, több verzió óta (mind Outpost, mind utorrent) fennáll. Legutóbbi, angol verziót (7.0.4.3409.520.1244) használom, Windows 7 x64 alatt, utorrentem 2.2.1 beta bulid 23274.
Keresgéltem a neten is, de sok hasznos dolgot nem találtam, nem tudom hogy az Outposton vagy az utorrenten kéne bármit is beállítani, esetleg mindkettőn. Ha kilövöm az Outpostot, akkor a cpu terhelés leesik minimálisra.Valakinek sikerült már megoldani ilyet?
-
Csorbi
addikt
Lehullt a lepel!
-
Csorbi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2059 üzenetére
Én nem tudom, mert nem használok ICS-t
-
Csorbi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2057 üzenetére
Ezenkívül szerintem célszerűbb közvetlenül nekik írni bármilyen ügyben, mert a magyarok, erősen gyanítom, csak továbbítják nekik, ami tul.képp csak időpazarlás
Melyik szolgáltató ilyen "kedves" a routerek terén?
Hogy nőne köröm a pö...ükre!
-
Csorbi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #2055 üzenetére
Magyar supportnak, vagy a kintinek írtál?
A kinti oldalán van néha online chat angol nyelven, néha (ha szerencséd van) gyorsabban előrébb lehet jutni.
A magyar support katasztrófa, ezt csak megerősíteni tudom. -
Csorbi
addikt
Rákérdeztem az Agnitum online-on, mégis hogy állnak a magyarral
Zoltan: When will be available the hungarian version of Outpost Firewall Pro 7?
Svetlana: Hello. Unfortunately, Outpost 7.0 was not yet translated to Hungarian. Our partners Hungarian are working on the issue, but, unfortunately, we can't specify the date of its release
Zoltan: Hello SvetlanaOhh, bad news...the hungarian support is always so slow...
Zoltan: Should I know who translate is? Maybe the hungarian distributor? (Nollex International Ltd.)
Svetlana: Yes, you are right
Zoltan: Thank You for your help, have a nice day, bye
Svetlana: Thanks for chatting with us. Have a nice day!Mostmár tudjuk kik készítik a fordítást, és kik ülnek rajta sokáig
-
Csorbi
addikt
Májusi megjelenésű 7-re várni szeptember-októberig?
Az a baj, hogy a magyar supportnak sokszor fingja sincs semmiről. Amikor megjelent az első Win7 alá írt Outpost, és olyan csúnya hibákat produkált az x64-es, hogy ha elindítottál valamit teljes képernyőben, kék halállal elszállt - na ezt is kb 1 hónapig tologatták ide-oda, míg kijavították, rákérdeztem mikor lesz mert ugye ez oltári nagy baki és gyakorlatilag használhatatlan így a program, de nem tudtak semmi érdemlegeset mondani. Majd amikor megjelent a javított verzió, rá egy HÉTTEL dobtak egy mailt, hogy köszönjük türelmét, blablabla, megjelent a javítás
Kösz, vazzeg, már egy hete megvan
Nincs nekem ezzel semmi bajom, de talán vannak akik azért vesznek magyar verziót mert nem (olyan jól) tudnak angolul. És ők szívnak leginkább (?).Kik csinálják a magyar verziót, a magyar support, vagy az Outpost?
-
Csorbi
addikt
Nem piskóta, hogy a magyar 7-essel lassan két hónap alatt nem bírtak elkészülni...
-
Csorbi
addikt
Kijött a 7-es RC is: [link]
Build number: 3356.511.1230.401.Próbálgassátok!
-
Csorbi
addikt
Akit esetleg érdekel, és még nem talált rá, itt vannak a publikus 7-es béták: [link]
-
Csorbi
addikt
mimimimimi?
Hja most látom: (* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos megsértése miatt végleg felfüggesztettük!)
-
Csorbi
addikt
Lehet már tudni valami közelebbit a 7-es megjelenési idejéről? Még a publikus bétát sem találni, pedig már régesrég beígérték.
-
Csorbi
addikt
válasz
Greenebola #1881 üzenetére
Miért nem frissítesz a legfrissebb Outpostra?
[link]
A 6.7.1-től igazán Win 7 kompatibilis! -
Csorbi
addikt
Ha alap beállításokkal használtad az újonnan feltett, előtte a régit clean.exe-vel letakarított Outpostot, akkor nem a tűzfalban van a hiba, 100%-ig valami beállítási/rendszerbeli hiba lesz. Láttam már olyat aki feltett egy Internet Security csomagot, arra valahogy ráerőszakolt egy másik tűzfalat és ámulatba esett, hogy miért nem jó
-
Csorbi
addikt
Neked is csak annyit tudnék mondani, hogy az Agnitum mappájában lévő clean.exe-t indítsd el, az majd letakarít mindent, és azután tedd fel a magyar verziót. Így már jónak kell lennie. Természetesen új verzió megjelenésekor nyugodtan ráfrissíthető az előzőre, azonos nyelvnél.
Az, hogy a Skype megy, a böngészők meg a vírusirtó frissítés nem, az engem inkább valami DNS hibára emlékeztet. Nézd meg tűzfal nélkül hogy mennek-e.
-
Csorbi
addikt
Rohadt nehéz szülés voltúgy látszik, cirka másfél hónapos késéssel, de megjelent magyarul:
Legfrissebb verzió: 2009 v6.7.1 (22983.450.714.362.T11)
Megjelenés: 2009.11.10. -
Csorbi
addikt
válasz
_stick_ #1864 üzenetére
Akkor próbáld meg a legfrissebbel, nem kell mindig arra hivatkozni, hogy korábban már működött.
Van az Agnitum mappájában egy clean.exe, azzal javasolnám az Agnitum nyom nélküli letakarítását, kicsit elszöszmötöl vele, utána mehet rá a legfrissebb Outpost. Kíváncsi vagyok, ez megoldja-e
Netán a torrent kliens is beleköphet a levesbe, róla lehet tudni valamit? -
Csorbi
addikt
Komolyan mondom, égnek áll a haj, hogy még nincs MAGYAR 6.7.1
Szeptember 24-én jelent meg az angol, mi a búbánatos ördögf...szt csinálnak ennyi ideig?? Elképesztő.
Legutóbbi, kissé nyers levelemre a magyar support már nem is válaszoltNemazért, nekem jó az angol is, de anyám erősen küzd az angollal, és nem tudok mindig 80km-t utazgatni hogy segítsek neki, a telefonszámlám meg ne fogyjon már emiatt.
-
Csorbi
addikt
Esetleg aki a 6.7.0 (2957.446.711.358.T9) verziót magyarul használja, elküldené nekem az Agnitum mappájából az összes "hu" végződésű fájlt az adatlapomon található e-mail címre egy zip vagy rar fájlban?
-
Csorbi
addikt
Nemmellesleg nekem ezt írta a magyar support:
Az Outpost Firewall 6.7.1-es verzió magyar változata még nem készült el, jelenleg sajnos a legfrissebb a 6.7.0 (2957.446.711.358.T9) verzió. Kénytelenek vagyunk a türelmét kérni az új változat elkészültéig. Javasoljuk, hogy addig, amennyiben megoldható, ne futtassanak teljes képernyős alkalmazást.
Az utolsó mondat MEGALOL
-
Csorbi
addikt
Ez a hiba nálam is előjött Win7 x64 alatt, szintén Radeon kártyám van. Laza SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION BSOD, a win32k.sys-re hivatkozva. Főleg mikor nekiálltam volna repülni a Microsoft Flight Simulator X-szel. Úgy letakarítottam a megvásárolt Outpostomat, mint a szél
A Win 7 saját tűzfala viszont rettentően kellemes csalódás!
-
Csorbi
addikt
Én meg annak örülnék, ha Windows 7 x64 alatt nem 140 megát zabálna az op_mon.exe
No sebaj, majd kialakul ez is szépen valami karcsúbbra -
Csorbi
addikt
ÚJ magyar verzió jelent meg (2009.06.22)
-
Csorbi
addikt
válasz
Gregorius #1739 üzenetére
Tudomásom szerint nincs ilyenem, távfelügyeleti szoftvert használok ugyan, de az az 5405-ös porton kommunikál.
A hálózati protokollok közt van ugyan egy Virtual Machine Network Services, de szerintem az meg a Microsoft VirtualPC-é lehet. Vagy ki tudja.
Habááár...a Hamachi is egyféle VPN-nek minősül, nemde? Olyanom is van.
Csak azt nem értem, hogy miért az svchost.exe végzi a folyamatot...
Ha véglegesen blokkolom, az mit jelent? Az svchost.exe más okból sem fér a nethez, vagy csak az UDP 500-as porton? -
Csorbi
addikt
Na most nekem kéne egy kis tanács:
A C:\Windows\System32\svchost.exe időnkét felugrál, és bejövő kapcsolat fogadását kéri az UDP:500-asporton, a távoli cím pedig mindig-mindig más és más.
Itt egy példa:
Van ötletek, hogy mi lehet ez, és mnit érdemes vele tenni? Honnan lehet kideríteni, hogy valójában mi ez, vagy ha máskor ilyen kérdésem lenne, akkor hol nézzek utána az Outposton belül?
-
Csorbi
addikt
válasz
attiati #1731 üzenetére
Full engedély már csak azért sem szerencsés adni, mert akkor bármilyen IP címmel kommunikálhat, ellenben ha szabályt hozol létre, akkor csak és kizárólag a szabályban megadott IP címmel, és porton. Legalábbis ha jól tudom.
Dokumentáció meg annyi van, mint a rosseb. ITT
Innen szelektálhatsz. -
Csorbi
addikt
válasz
attiati #1727 üzenetére
Nem tudom milyenek a beállításaid, de az óra mellett a tálcán az Outpost ikonon jobb klikk -> Tűzfal házirend -> Szabály varázsló.
Ez a kezdő lépés. Ha neked nem szokott kérdezgetni egy program, hogy milyen porton, stb. férjen hozzá a nethez, akkor ott valami nagyon el van állítva. -
Csorbi
addikt
Megjelent az új magyar nyelvű Agnitum család:
Legfrissebb verzió: 2009 v6.5.4 (2525.381.687.328.T9)
Megjelenés: 2009.05.20. -
Csorbi
addikt
válasz
attiati #1724 üzenetére
Isten őrizz hogy letiltsd véglegesen, a tesztprogram csak ellenőrizte, ki tud-e jutni a 80-asra úgy, hogy te nem tudsz róla, vagy pedig kapod a figyelmeztetést a kommunikáció kezdeményezéséről. Természetesen a teszt akkor lesz sikeres, ha te a próbálkozáskor blokkolod a kísérletet, azaz nem jut ki a netre semmi.
-
Csorbi
addikt
válasz
attiati #1722 üzenetére
Ha kiereszted a kapcsolatot a 80-as porton, akkor persze hogy "penetrated", mert kiengedett kommunikációt észlel. A lényeg az lenne, hogy legyen egy értesítésed arról, hogy egy program kommunikációt akar kezdeményezni, és tudj mérlegelni, engeded vagy sem. Amint blokkolod a kommunikációt, máris nem penetrated lesz a végeredmény.
Sok értelme nincs ennek a tesztnek, esetleg annyi, hogy kiderüljön, hogy a tűzfalad (vagy a beállításai) a legegyszerűbb programot is engedi kommunikálni ki-be, vagy nem.
-
Csorbi
addikt
Itt az új magyar verzió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest