- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Poén az lesz bőven
! Többször hangosan felröhögtem... lesz majd egy másik kalandozó társulat, hjaaaj...
Hát igen, a sárkányra pislogtam én is...Bandázs: csakúgy, mint minden DSA játékban, szerintem nincs sok értelme. Mint eddig is, az első és legfontosabb dolog, hogy tudj gyógyítani woundot. Egy ilyen is elég a csapatba, de később ha kettő (három
) van, az még jobb. Mit is szoktam írni? Ja igen! WILLPOWER+!Itt hívnám fel a figyelmed arra, hogy a karakterek erősödése (értsd magasabb attribútumok) kedvezően befolyásolják a mentődobásokat, tehát közepes szintre fejlesztett szkillek is működhetnek _nagyon_ jó biztonsággal, ha a magas attribútumokat használnak. Ilyen példa a törpe és a willpower esete is...
Csata közben, ha volt sérül ember a közelben, akkor nem azonnal hörpintette fel a healing potiont, hanem célt kért hozzá (bár én mindig az adott karakterre használtam). Szóval elméletileg igen, gyógyíthatsz másik karaktert... bandázst csak campben használtam, azt is csak azért, mert nem volt értelme eladni. Egyébként mindig arra törekedtem, hogy max. manával és élettel végezzük a csatákat, mert hát ki tudja mit történik később...
Tipp: a törpék "puzzle game" nevű feladata az első valóban érdekes feladvány, inkább várj vele, amíg négyen lesztek
! (Ez volt az első és utolsó hely, ahol vettem healing potiont
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 gb Mélylila - Hibátlan állapot!
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
! Többször hangosan felröhögtem... lesz majd egy másik kalandozó társulat, hjaaaj...
)