Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi
üzenetére
hát én ehhez nem is szólok inkább semmit, ******* ******* ******** ******** ****** ****** *********** ***** ********* ****
******** **** ************* ******* **************** ********* ********** ***** **************** *********** *********
*** *************** ******** ****************** ****** ******** ** *** ******* ******** ****** ******** *********** *****
ha valami problémád van, akkor azt priviben írd meg, ne offoljuk szét a topicot!
jah, és még valami:
Ennyi!----
A hozzászólás személyeskedés miatt moderálva, és mivel semmi másról nem szólt az egész, a felhasználó kirakva pár órára.[ Módosította: 7 ]
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi
üzenetére
Ha annyira törékeny lenne az a vezeték, akkor ráírnák, hogy ne próbáld eltüntetni, mert meg fog törni! nincs rajta...
nem értem, miért érdemes úgy hagyni.
elrendezni érdemes, mert jobb lesz a légáramlat, ki akarsz szedni valamit nem kell átverekedni egy kábeldzsungelen.Nem érted? ****** *** Ha jól megnézed a képeket, akkor - ezt is keresni kell, mert a kolléga eldugta - látszik, hogy ott van egy vízhűtés. a vízhűtés tartozéka a pumpa. a pumpának hely kell. így a kolléga kiszedte a hdd keretet, és berakta az odd keretbe a vinyót. nem értem mit problámázol ezen. szerintem teljesen logikus.
ez az "ennyi" meg ***** idegesítő, jobb lenne ha leszoknál róla. olyan, mintha te mindig azt hinnéd, hogy most te voltál okosabb, és neked van igazad. de majd egyszer, ha eléred a 14 éves kort rájössz, hogy nincs így.****** *********** ************** ************
----
A hozzászólás személyeskedés miatt moderálva.[ Módosította: 7 ]
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi
üzenetére
én nem tudom feltűnt-e neked, hogy ez egy fórum. ha többen állítják valamiről, hogy jó/szép, akkor valószínűleg nekik van igazuk.
simán ellehet rejteni, akkor is ha enermax, akkor is ha nem moduláris. a képeidet megnéztem, és azt a következtetést vontam le, hogy neked azért látszik ilyen sok minden, mert hülyén rendezet el a dolgaidat...
nekem semmi közöm hozzá, ha neked ez tetszik válljék egészségedre, de ezért ne másokat állítsd be hülyének. -
Hasek
Közösségépítő
válasz
pcmatyi
üzenetére
A legfelső neve, S/PDIF. Leírás a linknél
A másik kettő ugyan az, amit előbb kérdeztél(FireWire), csak a középső 6 tűs, az alsó pedig 4 tűs. Példa.
A további kérdéseket, ha azok nem a házzal, hanem a csatolókkal kapcsolatosak, akkor szerintem inkább itt tedd fel. Egyrészt akkor a topic nem megy el más irányba, mint amiről szólnia kellene, másrészt ott olyan emberek is fognak válaszolni, akik nálam sokkal okosabbak, és talán pontosabban, illetve bővebben tudják azt megtenni.

szerk:Az én kérdésemre meg >>UP<<. Nem azért mert türelmetlen vagyok, hanem csak hogy majd szembetűnjön annak, aki esetleg tudna segíteni, s erre jár.
-
Hasek
Közösségépítő
válasz
pcmatyi
üzenetére
A neve IEEE 1394(FireWire). Hasonló az USB-hez, s vannak olyan eszközök, amelyekhez USB helyett ez szükségeltetik az adatátvitelhez, de nem a legelterjedtebb csatlakozó
-
Kasza08
őstag
válasz
pcmatyi
üzenetére
haverom 14-ért vette 3év garival iPonnál

nem akarom reklámozni magam, de ennyi pénzért jobb házikót kaptál volna.

-
Eagle16
addikt
válasz
pcmatyi
üzenetére
Aha. Így néz ki, 300-400Ft körül van az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Belerohan a hazai piac Kína saját csúcsmemóriáiba
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elrendezni érdemes, mert jobb lesz a légáramlat, ki akarsz szedni valamit nem kell átverekedni egy kábeldzsungelen.
élleg nem látszik a vinyo a képen majd linkelek egyet amin látszik