Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Meg leginkább a GPU gyorsitás miatt. Magyar tudtommal még nincs, és erősen köhögősek a beta-k,amik vannak. Komolyabb munkának nem állnék neki velük
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
Tényleg vedd fontolóra a dolgot,mert a "profik", vagy legalábbis hivatás szerű felhazsnálók közt szinte senki nem használ magyart. És ráadásul a többi Adobe pogramot eddig nem nagyon forditották le. Bár azthiszem ez most változni fog. És mintha valami olyan is rémlene, hogy most nem fog sokat késni a magyar, tehát fogsz tudni venni magyart hamarosan, ha ragaszkodsz hozzá....
Jah, egyébként van egy "trükkös" módja a CS4 végleges trial leszedésének Adobe-ék oldaláról. Most töltöm, megnézzük tényleg a végleges-e... (persze lehet ezzel nem mondtam újat )
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
A méretezésnél enyhe homályosodás van nálam is, meg mindenkinél... Nemtudom direkt van-e,de remélem nem lesz igy mindig
Viszont én az egész MasterCollection trial-t feltoltam, és mind nagyon jó,de nálam a PS ugy bugzik mint az állat Sőt! Az egyik magomat folyamatosan 100%-on pörgeti. Szóval valami nem kerek.
Az a baj eddig csak win-es beszámolókat hallottam, szóval remélem nem az van, hogy a Mac-es változat ilyen tré még...
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jah, a homályosításról jut eszembe, hogy valószinüleg cakkli-pakkli az egész megjelenitése GPU-gyorsított,mert én a workspace elemeit is tudtam ugy pakolni, hogy homályosak voltak. Gondolom ez annak az eredménye, ha nem egész-pixelre esnek ezek a dolgok, bár annyira nem értek hozz
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz #57018880 #3273 üzenetére
Nem zavaró mértékben, és mint irtam szerintem a GPU-gyorsits miatt igy néz most ki, ha nem egész pixelre esnek a dolgok. Eddig meg csak simán torzilt, tehát rosszabb nem lett
Hosszabb távú munkát, most igy komolyan gondolod, hogy megmondjuk 1 nap távlatából?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azt nem értem, hogy most ő alkalmazott valami cracket, vagy csak hallott róla
Ha ő is hazsnálta akkor ne is beszéljünk róla, ha meg csak hallotta, hogy valaki már látott olyat, aki látta, hogy valakinél ilyen gond volt, akkor meg megintcsak miről beszélünk?"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
Vannak erre action-ok, meg action pakkok,de többnyire fizetősek...
De amugy azok is általában kicsinyitéssel operálnak elsősorban, meg az adjustment menüből bárki előturkálhatja a maredék dolgot némi idő ráforditásával, és kisérletezéssel
-
Nyugdíjas
nagyúr
Alant irtam, hogy van egy (egyelőre trükkös) módja a trial leszedésének. Irj eg privit, aztán megirom. AZért nem ide,mert még hivatalosan nincs kint, igy be kell magadat "trükközni" adobe-ék ftp-jére
Azért gondolom hamar jön majd egy patch, mert nekem néha bugzik flash is, PS is, meg a Bridge is.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ilyen sok tárhelyed van?
Nemtudom sajnos,mert nekeme gyszerűen helyem sem lett volna egyms mellé feltenni,de gyanitom, hogy csaknemmá.... Nekem CS2, és CS3 volt fent egyszerre egy időben, azoknak sem volt gondjuk, bár az is igaz, hogy Mac-ről tudok csak nyilatkozni."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
Azt igérték a CS4 már jobban fogja tudni a többszálú-utasítás-végrehatásos témát. Nemtudom megmondani, mi lett ebből, hogy őszinte legyek,mert mostanban online dolgok adódnak, a 72dpi meg nem nagyon dolgoztatja agyon a gépet...
Én ellavirozok 2maggal egy jó darabig még. Leginkább arra gyúrok, hogy kijönnek a Corei7-ek, és majd jól olcsón veszek egy E0-ás E8600-at aztán azzal elleszek, mig meg nem tudok fizetni egy komoly Corei7-es konfigot, mondjuk minimum egy fél-egy év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Kérdezek én is
Kevés hely maradt a pici SSD-men. Vettem mellé egy másikat,de körülményes ez a RAID dolog nekem
Hogyan kell PS-nél áthelyezni, hogy hova scrathcdisk-eljen? Arra gondoltam, csak átdobom a másik meghajtóra, hogy oda tudjon scrathelni, azt csók..."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Maksifül #3404 üzenetére
Én tuti ugy csinálnm, hogy egy téglalap shape-el, aztn beleirok. Lehet elegánsabban is,de valahogy azt érzem, hogy ez nem egy multinak készül, szóval a lényeg, hogy úgy nézzen ki, ahogy köll
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Maksifül #3406 üzenetére
Rectangle tool-al. (U a shortcutja). Ez nem arra való, hogy szöveget irj bele, csak egy téglalap, és a felette lévő layerre tudsz szöveget irni, amit aztán belepozicionálsz a téglalap-be.
A shape szóért bocsi, itt nem is ugy hivják, közben rájöttem. Flash-es megszokás
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igen, ilyen gondjuk már volt másoknk is. Olvass vissza egy cseppet, lehet lelsz rá megoldást. De első körben mindenképpen egy VGA-Driver frissitést néznék meg.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Hohóóó... Ha elolvasnád, régen milyeneket postoltam ezzel kapcsolatban, mikor még irkáltam hardveres topicokba jobban
Ezerszer volt nekem is ilyen, hogy stabil volt a cucc, aztán PS közben ugy elszállogatott, mintha muszáj lett volna neki[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Igy is van. CS3 is kezeli a többszálú-utasítás-végrehajtást,de természetesen továbbfejlesztették a CS4-ben.
Egyébként azt akartam volna én kérdezni a kollégától, hogy miért is ez olyan fontos?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem magára hardverre, hanem a szoftverkörnyezetre kell érteni, és úgy még mindig praktikusabb,de ez szubjektiv. 2Core, és valami közepes VGA (88GT teszemazt), és leginkább sok RAM, valamint, ha teheted egy SSD, vagy minimum egy Raptor scrathdisk-nek, és ugy nagyon jól fogja magát érezni a PS.
Sokkal érzékenyebb a scrathdisk sebességére, és a RAM mennyiségére, mint gondolnád, CPu-ból, és VGA-ból egy mai jó közepes bőven elég neki.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én ugyanúgy szoktam Kicsit buta,de az ecceri júzernek nem hsizem, hogy feltűnik.
De azért ha találsz valamit, oszd meg, aztán amjd én is úgy csinálom majd"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Dexter68 #3452 üzenetére
Jólvan, már egy pillanatra azt hittem nálam van a hiba, hogy nem értem
Egy napsütéses, kültéri képből sokára csinál ilyet a kolléga. Ha meg csak pici javitások, utómunkák kellenek, akkor meg gyakorlatilag eleve ilyen volt a kép, ahogy te is mondtad."Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz bodom87 #3455 üzenetére
Ilyet tényleg renderelni lehetne legkönnyebben.
Bár valószinüleg igazi vérprofik megtudnák csinálni PS-ben is,de ehhez én már szvsz kevés vagyok. Nemtom, hogy csinálnám meg...Hátha majd valaki.
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Dexter68 #3468 üzenetére
Ez olyan, mint mikor a Flash-es totyikban valaki megkért valamire, ami lett volna vagy pár óra, és ő ezért majd pénzt kap. Nade én meg ingyen csináljam meg? Mikor ki sem látszok a melóból(szerencsére), aztán szerintem bunkó voltam, mikor csak tanácsot adtam, és nem megcsináltam helyette
rii: Én mintha valami olyat hallottam volna egyszer egy iparművész ismerőstől, hogy az a fő lényeg, hogy oldalról ne kapj erős fényt.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Mostmár huzamosabb használat után nekem is ugy tünik, hogy nem véletlenül hagytam fent a cs3-at. Egyre gyakrabban nyulok ahhoz vissza
Az ablakos problémára azthiszem a filenévre jobb gomb klikk menuből lehet kiválasztani a megoldást.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Nyugdíjas #3499 üzenetére
Közben jártam win--es gépen.
Megoldás az, hogy az adott file ablakában a névre klikkelsz jobb gombal, ahogy gondoltam is, és "Move to new window" a neve a menupontnak.
De drag and drop-al is műxik"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest