- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Az alapkoncepció és a stílus szerintem jó. Tehát az irányvonal jó, csak a kivitelezés volt kissé gyatra, de ez idővel fejlődni fog.
Érdekes, de amit most linkeltél, az sokkal jobb. Mármint információs szempontból. Pont akkora rajta a grafika, amekkora kell, nem megy a szöveg rovására öncélúan, a szöveg se nem zsúfolt, se nem ritka. Szépen meg van tervezve, mérlegelve, minek mekkorának kell lennie, és nincs rajta felesleges zavaró, vagy figyelemelvonó elem.
A plakát/flyer tervezésekor mindig azt kell szem előtt tartani, hogy legyen valami, ami megragadja a figyelmet (ez néha egy-egy jó szín- vagy betűválasztással kivitelezhető), viszont ne legyenek fölösleges, apró díszítőelemek, amelyek a nagy összképet elrontják, vagy elterelik a figyelmet. A jó módszer az, ha készítés közben mindig jól kizoomolsz belőle, és megnézed olyan kicsiben, amikor a feliratok már nem olvashatók, csak egy homogén masszát alkot az egész. Ha elég figyelemfelhívó, valamint a legfontosabb főcím még kicsiben is olvasható, akkor jó, mert akkor a néző oda fog menni, és közelről el fogja olvasni a részleteket, amelyeket már lehet szerényebb és kevésbé feltűnő módon elhelyezni a plakáton.
Én grafikai elemnek is jobb szeretem a monokróm dolgokat, vagy a sziluetteket. Ezeket lehet találni ingyenesen felhasználhatókat is jó sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest