- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Indavideo te bánat.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- R.I.P. Aláírások
- A KOReader ebook olvasó program
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Bloghoz mit szólsz? Az ingyé' van, kirakhatod rá a képeidet, sőt, ha jól tudom szlájdsót meg egyebeket is enged, ha valaki ért hozzá. Szvsz a statikus weboldalaknál sokkal jobb, főleg, ha valakinek időnként frissül a mondanivalója, csak elég egy új poszt és kész. Egyszerű de nagyszerű.
Én a blog.hu-nál vagyok, de sokan használják a bloggert. A tesóm viszont azt mondta, hogy a bloggerre a képeket a Google picasába kell feltölteni, az meg köztudottan korlátozott (1024 MB), így ha kifogy, nem tudom, mi van. A blog.hu-n a saját szerverére lehet feltölteni a képeket. Kevesebb a sablon (de az oldal desingnját te meg tudod oldani, értesz annyit a Ps-hez is meg a CSS-hez is – utána meg súgsz nekem is CSS-tippeket
), fapadosabb a szövegeditor, mint a bloggeren, cserébe korlátlanul tölthetsz fel képeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tippmix
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok