Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Bloghoz mit szólsz? Az ingyé' van, kirakhatod rá a képeidet, sőt, ha jól tudom szlájdsót meg egyebeket is enged, ha valaki ért hozzá. Szvsz a statikus weboldalaknál sokkal jobb, főleg, ha valakinek időnként frissül a mondanivalója, csak elég egy új poszt és kész. Egyszerű de nagyszerű.
Én a blog.hu-nál vagyok, de sokan használják a bloggert. A tesóm viszont azt mondta, hogy a bloggerre a képeket a Google picasába kell feltölteni, az meg köztudottan korlátozott (1024 MB), így ha kifogy, nem tudom, mi van. A blog.hu-n a saját szerverére lehet feltölteni a képeket. Kevesebb a sablon (de az oldal desingnját te meg tudod oldani, értesz annyit a Ps-hez is meg a CSS-hez is – utána meg súgsz nekem is CSS-tippeket
), fapadosabb a szövegeditor, mint a bloggeren, cserébe korlátlanul tölthetsz fel képeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest