- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Mert ahhoz nem értek eléggé, lassan és kényelmetlenül tudnám megcsinálni még azt is ami menne de a legtöbb dolog nem is menne. Előbb-utóbb meg fogom tanulni de most pár héten belül nyomtatásba kéne kerülnie legalább 30 képemnek amiknek a kidolgozása még Paint Shop Pro-ban is egyenként vagy 2-3 óra. Anno a PSP-ben kezdtem el mert épp az volt fent a gépemen aztán megszoktam, szerintem teljesen jó az a program, akkor meg még álmodni sem mertem róla, hogy 1 évvel később fotókiállításom lesz és ilyenekre is figyelni kéne, hogy eleve olyan programot tanuljak meg ami erre alkalmas. Sőt, igazából azt is csak tegnap tudtam meg, hogy a PSP erre nem annyira alkalmas, mikor tesztnyomtatásokat csináltunk és a kép volt a szűk keresztmetszet, nem a nyomtató. Az egészben az a bosszantó, hogy az eredeti kép színmélysége megfelelő lenne, egyszerűen csak nem tudom olyan formában elmenteni. Ha meg nem nyúlok hozzá akkor még zajt szűrni se tudok, pöttyösen meg rosszabb, mint 24 biten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest