Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
találtam egy új InDesigne feature-t
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/bounce.gif)
(a rohadt annyát ....)
----------------------------------------------------------
probléma ő, ű-vel
programok közt, CTRLVC CTRL-V, és az ő, ű betűknél jelentős karakterveszteségek adódnak
Indesign, CTRL-C, Notepad/word/DreamWeaver CRTL-V, és a szöveg 10-20%-a jön csak, át, és pont az ő, ű karakterek után van egy nagy szakadék, vagy ha kimésoltam InDesigne-ban ezt a szöveget New Document-ba, és onnan CTRL-C, CTRL-V-ztem, akkor ''csak'' a ő, ű-k hiányoznak, de így is kb 1% -a a szövegnek hiányzik ....
talán UNICODE/ASCII ?
még annyit a témához, hogy a folyamat így nézett ki:
OUTLOOK EXPRESS CTRL-C INDESIGN CTRL-V feldolgoz, megformáz CTRL-C NOTEPAD CRTL-V
gondlom a outlook-ból kapott egyolyan kódolást, amit az indesigne ért, de továbbadva a notepad már nem ... vagy mi .... holnap próba outlook ctrl-c notepad ctrl-v
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest