- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
találtam egy új InDesigne feature-t
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/bounce.gif)
(a rohadt annyát ....)
----------------------------------------------------------
probléma ő, ű-vel
programok közt, CTRLVC CTRL-V, és az ő, ű betűknél jelentős karakterveszteségek adódnak
Indesign, CTRL-C, Notepad/word/DreamWeaver CRTL-V, és a szöveg 10-20%-a jön csak, át, és pont az ő, ű karakterek után van egy nagy szakadék, vagy ha kimésoltam InDesigne-ban ezt a szöveget New Document-ba, és onnan CTRL-C, CTRL-V-ztem, akkor ''csak'' a ő, ű-k hiányoznak, de így is kb 1% -a a szövegnek hiányzik ....
talán UNICODE/ASCII ?
még annyit a témához, hogy a folyamat így nézett ki:
OUTLOOK EXPRESS CTRL-C INDESIGN CTRL-V feldolgoz, megformáz CTRL-C NOTEPAD CRTL-V
gondlom a outlook-ból kapott egyolyan kódolást, amit az indesigne ért, de továbbadva a notepad már nem ... vagy mi .... holnap próba outlook ctrl-c notepad ctrl-v
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest