Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Syl #1914 üzenetére

A YouTube-ot el kell lassan engedjem. Most, mivel mindent egy lapra tettem fel, és vállalkozó lettem, más se hiányzik, hogy támadási felületet adjak néhány unatkozó kisgyereknek, aztán lépten-nyomon feljelentsenek. Bár nálam ugyanezen okok miatt minden legális, akkor se szeretném, ha palacsintasütő kisiparosok megnehezítenék az életemet.

Persze amit valami nagyobb volumenű dologba fogok, ha sikerül elköltöznöm, arról biztosan lesz vlog, meg időnként bejelentkezem lájvról (most szombaton például a YouTube elfogadott 13.-as törvénycikkelyét beszéljük ki egy live-ban, de nem az én csatornámon), és körülbelül ennyi.

A YouTube nekem jó szolgálatot tett, hogy megtanultam a videoszerkesztést. Volt kivel megosztani, jöttek visszajelzések, képes voltam fejlődni. Most ezt élesben, munkában kamatoztathatom, és mivel egyéb magánjellegű dolgok is lefoglalnak, ha akarnék se tudnék egyfolytában YouTube-ozni.

Egyszer minden véget ér. Ez egy termékeny korszak volt, 5 vagy 6 év, de tovább kell lépnem. Mostanában újra zenélgetek szabadidőmben, mert ez szerez örömet, és komolyan sportolni is kezdtem, hogy ne kapjak trombózist itt egy ültő helyemben.

Új hozzászólás Aktív témák