Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
A YouTube-ot el kell lassan engedjem. Most, mivel mindent egy lapra tettem fel, és vállalkozó lettem, más se hiányzik, hogy támadási felületet adjak néhány unatkozó kisgyereknek, aztán lépten-nyomon feljelentsenek. Bár nálam ugyanezen okok miatt minden legális, akkor se szeretném, ha palacsintasütő kisiparosok megnehezítenék az életemet.
Persze amit valami nagyobb volumenű dologba fogok, ha sikerül elköltöznöm, arról biztosan lesz vlog, meg időnként bejelentkezem lájvról (most szombaton például a YouTube elfogadott 13.-as törvénycikkelyét beszéljük ki egy live-ban, de nem az én csatornámon), és körülbelül ennyi.
A YouTube nekem jó szolgálatot tett, hogy megtanultam a videoszerkesztést. Volt kivel megosztani, jöttek visszajelzések, képes voltam fejlődni. Most ezt élesben, munkában kamatoztathatom, és mivel egyéb magánjellegű dolgok is lefoglalnak, ha akarnék se tudnék egyfolytában YouTube-ozni.
Egyszer minden véget ér. Ez egy termékeny korszak volt, 5 vagy 6 év, de tovább kell lépnem. Mostanában újra zenélgetek szabadidőmben, mert ez szerez örömet, és komolyan sportolni is kezdtem, hogy ne kapjak trombózist itt egy ültő helyemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest