Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hcl: Könnyű légierő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagabor82
csendes tag
Végül is, ha már felhoztam a problémát, nagyjából felvázolom a megoldást is, hogy ha valaki egy keresővel bukkan a bejegyzéseimre, akkor kapjon segítséget.

- Exportáltam az Indesign-ból az SWF-et
- "Telepítettem" a weboldalra a fancybox 2.x képbehozót, ami a tartalom fölött jelenít meg teljes képernyőnyi méretben képet / galériát / ilyesmit.
- IFRAME-ben betöltök a fancybox-szal egy HTML-t, és a megnyíló HTML betöltődése után 0,2 másodperccel (hogy legyen ideje méretezni) lefuttatok egy JavaScript kódot, ami megméri az IFRAME méreteit
- Erről az oldalról én szintén JavaScript-tel elnavigálok egy PHP-re, és átadom annak GET paraméterekként a 2 értéket. (Csak azért, mert szerver oldalon jobban otthon vagyok, és az biztosan böngészőfüggetlen)
- PHP-vel kiértékelem a 2 adatot: a kapott méretek közé beméretezi az adott oldalarányú SWF-etHát nagyjából ennyi a méretezési probléma megoldása. Az viszont továbbra is probléma, hogy bele kellene másznom az FLA fájlba hogy legyen benne ZOOM...
Mondjuk kiteszem mellé PDF-ben is letölthető formában, hogy ha valakinek kis felbontású a monitorja, akkor ő abban szabadon kezelhesse a kiadványt.Különben mekkora a legkisebb betűméret, amit etikus használni egy ilyen kiadványban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk kiteszem mellé PDF-ben is letölthető formában, hogy ha valakinek kis felbontású a monitorja, akkor ő abban szabadon kezelhesse a kiadványt.