- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kagabor82
csendes tag
Végül is, ha már felhoztam a problémát, nagyjából felvázolom a megoldást is, hogy ha valaki egy keresővel bukkan a bejegyzéseimre, akkor kapjon segítséget.

- Exportáltam az Indesign-ból az SWF-et
- "Telepítettem" a weboldalra a fancybox 2.x képbehozót, ami a tartalom fölött jelenít meg teljes képernyőnyi méretben képet / galériát / ilyesmit.
- IFRAME-ben betöltök a fancybox-szal egy HTML-t, és a megnyíló HTML betöltődése után 0,2 másodperccel (hogy legyen ideje méretezni) lefuttatok egy JavaScript kódot, ami megméri az IFRAME méreteit
- Erről az oldalról én szintén JavaScript-tel elnavigálok egy PHP-re, és átadom annak GET paraméterekként a 2 értéket. (Csak azért, mert szerver oldalon jobban otthon vagyok, és az biztosan böngészőfüggetlen)
- PHP-vel kiértékelem a 2 adatot: a kapott méretek közé beméretezi az adott oldalarányú SWF-etHát nagyjából ennyi a méretezési probléma megoldása. Az viszont továbbra is probléma, hogy bele kellene másznom az FLA fájlba hogy legyen benne ZOOM...
Mondjuk kiteszem mellé PDF-ben is letölthető formában, hogy ha valakinek kis felbontású a monitorja, akkor ő abban szabadon kezelhesse a kiadványt.Különben mekkora a legkisebb betűméret, amit etikus használni egy ilyen kiadványban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk kiteszem mellé PDF-ben is letölthető formában, hogy ha valakinek kis felbontású a monitorja, akkor ő abban szabadon kezelhesse a kiadványt.