Hirdetés

Aktív témák

• Adi

senior tag

No emberek, eladó lett pár cucc. :) Közös tulajdonságuk, hogy mindegyik kifogástalan állapotban van, csak azért adom el őket, mert áttértem noteszgépre.

1. Tualatin P3

P3S, 1133 MHz, 133 FSB, 512 kB cache, tehát a szerververzió, SL5PU a sSPEC kódja: [link]

Irányár: 17000 Ft.

Egy fotó róla:
    [kép]
    Ugyanez nagyban:
    [link]

Ajándék hozzá egy halk Coolink U1B procihűtő: [link]
    [kép]

2. MSI 649T-Pro alaplap

VIA 694T chipset, kezeli a Tualatin procikat (a fönti P3 volt benne), 3 memóriaslot, 1 AGP, 1 AMR, 5 PCI és 1 ISA osztott hátlappal. UDMA100-as 2 db. IDE csatorna, hátul 2 soros port, 1 párhuzamos, billentyűzet, egér, 2 USB (1.1). Másik 2 USB külön hátlappal kivihető. Alaplapi hangkártya a szokásos kimenetekkel és nem túl jó hangminőséggel.

Irányár: 6e Ft.

2 fotó:

[kép]
    Nagyban: [link]

[kép]

3. 2x256 MB Kingston SDRAM

PC133, CL2, fogalmam sincs róla, hogy BX-es lapban mennek-e, nem próbáltam. A fönti MSI deszkában gond nélkül mentek. :)

Irányára: 4e Ft/modul.

Egy fotó róluk:

[kép]

3,5''-os Sony FDD

Túl sokat nem tudok róla írni. :) Működik. :)

Irányára: kereken 1000 Ft. :)

Az obligát fotó

[kép]

Az árakat igyekeztem értelmesen belőni, de nem keresgéltem magamat halálra a fórumon. Ha valami nagyon elrugaszkodott, akkor jelezzétek. :)

Alkudni lehet persze (de ésszel! :DDD), pláne, hogyha egyszerre több mindent viszel. Az alaplap-proci-memória triót szeretném egyben eladni, hogy ne maradjon a nyakamon belőle.

Aktív témák