Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
Adi
senior tag
No emberek, eladó lett pár cucc.
Közös tulajdonságuk, hogy mindegyik kifogástalan állapotban van, csak azért adom el őket, mert áttértem noteszgépre.
1. Tualatin P3
P3S, 1133 MHz, 133 FSB, 512 kB cache, tehát a szerververzió, SL5PU a sSPEC kódja: [link]
Irányár: 17000 Ft.
Egy fotó róla:
Ugyanez nagyban:
[link]
Ajándék hozzá egy halk Coolink U1B procihűtő: [link]
2. MSI 649T-Pro alaplap
VIA 694T chipset, kezeli a Tualatin procikat (a fönti P3 volt benne), 3 memóriaslot, 1 AGP, 1 AMR, 5 PCI és 1 ISA osztott hátlappal. UDMA100-as 2 db. IDE csatorna, hátul 2 soros port, 1 párhuzamos, billentyűzet, egér, 2 USB (1.1). Másik 2 USB külön hátlappal kivihető. Alaplapi hangkártya a szokásos kimenetekkel és nem túl jó hangminőséggel.
Irányár: 6e Ft.
2 fotó:
Nagyban: [link]
3. 2x256 MB Kingston SDRAM
PC133, CL2, fogalmam sincs róla, hogy BX-es lapban mennek-e, nem próbáltam. A fönti MSI deszkában gond nélkül mentek.
Irányára: 4e Ft/modul.
Egy fotó róluk:
3,5''-os Sony FDD
Túl sokat nem tudok róla írni.Működik.
Irányára: kereken 1000 Ft.
Az obligát fotó
Az árakat igyekeztem értelmesen belőni, de nem keresgéltem magamat halálra a fórumon. Ha valami nagyon elrugaszkodott, akkor jelezzétek.
Alkudni lehet persze (de ésszel!), pláne, hogyha egyszerre több mindent viszel. Az alaplap-proci-memória triót szeretném egyben eladni, hogy ne maradjon a nyakamon belőle.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest