Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
Mind1, így is megérte, csak nem szeretem a sumákolást és még egy online vásárlásomnál sem jártam így, holott már több ezer tranzakción túlvagyok. Legacy premium lifetime licenszt cseréltem le (6 eszközös, 3 PC + 3 mobileszköz). Így most 9 eszközös családim van és szabadon rakható akármelyik eszközre. A régit még itt vettem PH topicban. Szerencsére AdGuard kulcs menüből továbbadható legálisan, korrektek.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Hieronymus
üzenetére
A fenti Stacksocial akciós oldalról. Ott kitölthető a profilban, hogy a vásárlásoknál milyen címmel "dolgozzon" (szállítás, számlázás, stb.).
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, illetve a célország adott volt, mert a címadatok ki vannak töltve az oldalon.
-
Crvsh3R
senior tag
Én ma megvettem innen a legacy license kiváltására.
Nem egy korrekt banda. Miután kifizettem a PayPal-el és beaktiváltam mondom ránézek a banki appban a levonásra. Erre látom, hogy miután levonták a $15.97-et PayPal-el még megterheltek $4.30-al TAX jogcímen. Ez a checkoutnál nem volt feltüntetve, hogy az ár nem tartalmazza az ÁFÁT...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi