Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Van két céges lapos amin a törölt fileokat nem szeretném ha vissza lehetne hozni.
(totál kezdő vagyok, csak olvasgattam eddig) Ha 5220.22-M algoritmussal átírom az üres területet az elég?
Háromszor ír, elsőként nullákat, majd 0xFF végén pedig random. -
Gerisz
addikt
válasz
liksoft #4620 üzenetére
Szinte teljesen ugyan az, csak DDR az SD helyett. Intel.
De amint beteszem a winyót az új "környezetbe" megmakkan. Elsőnek a agp440.sys-el most a mup.sys-el és nem tudom mit csináljak. Végigpróbáltam egy csomó guglis variációt eddig sikertelenül. Megyek megnézem a windóz totyikba. -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy adott egy gép amin olyan programok vannak amit helyileg nem tudok újratenni csak ha elviszem az illetékesekhez. Ezen a gépen kellene memóriabővítést végrehajtani, és csak úgy tudjuk megoldani, hogy kap egy új lapot és ramot, a proci winyó és a vga ugyan az marad. Ebben az állapotban nem tudom sehogy rábírni a bootra. Van-e olyan program amivel le tudom menteni a programokat és miután újratelepítettem a windowst akkor visszateszem rá az adatokat? Tehát telepítés nélkül újra működnének a programok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest