Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci8553
csendes tag
válasz
ebeni95
üzenetére
Nem kaptam fel a vizet csak próbálom fórumozó kollegáimnak el mesélni ha már laptoppal akarnak gamesolni akkor nem hp kell venni hanem venni kell egy normálisat és nem lesz gondja.Én is csak akkor használom játékra amikor kint vagyok külföldön hisz egy 30 kilós gépházat elég nehéz lenne át cipelni egész euurópán.
Amúgy meg nagyon érdekes volt már vagy 10 laptopom a legutolsó egy Alienware M17x azzal se volt gond pedig hajtottam rendesen most egy kicsit olcsóbb van 5750g de ezzel sincs bajom
-
Peak
addikt
válasz
ebeni95
üzenetére
frankón nem vágom, hogy honnan veszitek, hogy a 65 fok sok.
Mihez képest?
a vasedényhez képest?
nem a temp monitoring szoftverek számait kell nonstop nézni, hanem használni a gépet.
85 fokig hibátlanul mennek a chipek!!! a gyártói whitesheetekben meg lehet tekinteni az adatokat.
a 65 fokon remegtek
)) több mint mókás az egész.
mindegyis. peace. -
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95
üzenetére
"nem éri meg cserélni, legfeljebb akkor ha kezd megfáradni a mostani. Ezen nem csodálkoznék, mert eléggé problémás tipus. Nálam is meghalt egy anno." Itt írtam.
Ezek szerint mégiscsak haldoklik, ill. mostmár halott is az a VGA. Lehet próbálkozni a javíttatásával (reball) vagy nézni kell bele egy csere példányt.
-
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95
üzenetére
Közvetlen előtted sebijani1982 fórumtárs érdeklődött hasonló témában. A neki írt válaszom neked is szólhat. Olvass vissza pár hozzászólást légyszives.
ATI vonalon a HD 3650M jó a gépedbe, de az nagyjából azonos teljesítményű a jelenlegi kártyáddal. Biztosan van erősebb is ami működne nálad de mint írtam, nem éri meg cserélni, legfeljebb akkor ha kezd megfáradni a mostani. Ezen nem csodálkoznék, mert eléggé problémás tipus. Nálam is meghalt egy anno.
-
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95
üzenetére
Tartom amit előzőleg írtam. Proci cseréjével kisebb mértékben nővelhető a géped teljesítménye de jobb választás egy T8300. A VGA cseréje viszont egyértelműen nem éri meg és nem is fog hozni látványos gyorsulást.
Egyébként létezik MXM2-es 9700M GT de ennek a kártyának a hossza valószinűleg nem teszi lehetővé a gépedbe való beépítést, az ára meg borzasztó.
Ekkora fejlesztési költségből már bőven ki lehet hozni egy komplett gépcserét, amivel nagyságrenddel előbbre lennél. Ezen gondolkodj el mielőtt belevágsz. -
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95
üzenetére
Az is jó lehet, de ahogyan egyel előtted kifejtettem a melegedés miatt kevésbé szerencsés választás. 9700GT-t már nemigen fogsz MXM2-ben találni, és a 9600GT sem biztos, hogy menne benne. Notinál nem oly egyszerű a VGA csere, mint desknél. Ha a bios nem ismeri fel akkor cseszheted.
-
Müszi
senior tag
válasz
ebeni95
üzenetére
Neked is egy T8300 beszerzése lehetne javallott, de esetedben ez már lényeges gyorsulást nem hozna, viszont a VGA cseréjét nem forszíroznám. Problémás és drága kompatibilis példányt beszerezni és annyit az a konfig már nem ér sajnos, ráadásul az sem hozna egetverő gyorsulást játékok terén. NV 8600M GT VS NV 9600M GT. Mindkét példányt a CL4-es kategóriába sorolják, tehát mai komolyabb játékokhoz már kevesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)) több mint mókás az egész.