Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
válasz
Tamás24 #12342 üzenetére
Ott van az alairasomban (kep) a CPU tipusa.
Az a baj a hutessel, hogy megkozelitoleg fel percenkent felporog majd leall.
A CPU frekvenciajat hiaba veszem le az sem segit.
A BIOS a legujabb szoval az sem lehet a ludas, a regebbi BIOSokkal is ugyan ezt csinalta, szoval az is kilove.
A tisztitas is meg volt suritett levegovel, azzal a jo kis SMD kondi lefujos fajtaval.Szoval marad a ventilator halkitasa.
-
TeeJay
félisten
válasz
Tamás24 #2015 üzenetére
már megrendeltem usanotinál holnap 11-től már át is vehetem
azt mondták ott hogy nagyon jófajta alig hoznak belőle vissza illetve hogy amira nekem kell (templomba projektor mellé pdf meg word excel powerpoint dolgokat kivetíteni) arra bőségesen sok lesz
holnap megkapom feltolom rá az XP-t és tesztelgetem majd.
azt is megkérdeztem hogy mivel nekünk heti 1-2x lesz max 3órát használva a noti hogy úgy kb hány évig üzemelhet mire azt mondták hogy általában napi használat mellett is bírják 5-6évig de így nekünk akár 10évig is mehet ha szerencsénk van.
bíztató -
TeeJay
félisten
válasz
Tamás24 #2006 üzenetére
a wifi hogy megy rajta?
szépen muzsikál?
úgylátom linux van rajta amit kb 3másodpercig fogok használni mivel egyből formázom majd és tolom rá az XP-t
remélem minden driver könnyen beszerezhető hozzá vagy meg adják CD-n mert nem szeretnék semmivel se tökölni.
kösz a választ így biztos hogy ilyen notit fogok venni -
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest