Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Asztali gépekhez elég jól értek, de a notik nem az én területem. Nem írom le, milyen kálvária eredményeképp (pedig érdemes lenne), a birtokomba került egy vadi új Acer 5310-es. Gondoltam, nem probléma a Celeron, majd belehegesztek egy T2000-es sorozatú procit (mivel azok is 533-asok). De arról tájékoztattak szakértő ismerőseim, hogy ez bizony csak Celeronnal táplálkozik, ne próbáljak c2d-t venni bele, mert nem indul el vele. Igaz lehet ez? (Bár ismerve a saját formámat, tuti )
-
Echoo
senior tag
Na most sokalltam be! Hazajöttem, és nem indul az egy hete összerakott asztali gépem. Kezd a napozógatyám tele lenni a számítógépekkel!
-
Echoo
senior tag
[OFF]Pl. ha a sima XP frissítései automatikusra vannak állítva, akkor a validatálás automatikusan végbe megy, és áldozat lesz belőled. A szoftverhamisitás nevű szörny áldozata... Ha pedig jogtiszta XP-t telepítesz gagyi kóddal, 30 nap után vége, aktiválni pedig nem tudod. Na kb ennyi a hátrány így elsőre.
U.i.: Ma minden valamire való XP felhasználó rendelkezik M.O.-n egy warez-XP install diskkel
Bocs. Off, szerkesztve.[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
válasz parandroid #4426 üzenetére
Természetesen nem a jogtiszta XP-installra gondoltam. Egyébként én is eredeti Vista-t használok, egyszer kell megvenni! Aki nem szán 20k-t egy oprendszerre, az küszködjön.
-
Echoo
senior tag
Nem tudom, hogy ide való-e a kérdés, vagy inkább a processzoros-topicba? Mindegy, hátha itt is van hardware-tudós Az Acer weblapján az 5310-es notimba 943-as chipsetet írnak, csak Celeron támogatással. Az Everest és a CPU-Z viszont egyaránt 945gm chipsetet ír az alaplapra, ráadásul az egyik nagyon-nagyker oldalán olvasható tesztben is 945 van megadva. Tehát ha 945-ös, van esélyem egy 533 vagy esetleg 667 fsb-jű T2000 vagy T5000 szériás C2D proci működtetésére ebben a gépben?
U.I.: Jó lenne a 2x1Gb 667 ramom mellé egy jó kis dual-core proci is.
-
Echoo
senior tag
Bár a kérdésemre nem találtam választ, ma egy közeli fórumtársnál sikerült a kísérlet! Acer 5310 (gyárilag M530 Celeron, 512/667 ram) kicsit megcombosítva... T5500-as C2D proci és 2x1Gb 667-es ram. Tehát én vagyok az élő példa, aki bizonyítja hogy az 5310-es nem az Acer weboldalán kiírt 943-as, hanem 945-ös chipsettel van szerelve (legalábbis az 5310-400508mi). Ezt támasztja alá az Everest és a CPU-Z progi is, valamint az, hogy tökéletesen megy benne a T5500-as cpu (2x1666MHz).
Elégedett vagyok. 116k-ból összehoztam az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- BestBuy topik
- AliExpress tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest