Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephistoone
senior tag
Aspire 5720Z, feltettem az 1.29-es biost- és egészem csendes lett az 1.25-höz képest.
valamit csak csinálnak itt a hőmérséklet táblával.[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
nekem és semmi gondom nincs de én ugy látom hogy csak 1.29 driver van kint 5720hoz
nem lehet hogy az a gond hogy te 1.29a tettél fel?
ftp://ftp.work.acer-euro.com/notebook/aspire_5720/vista/Bios/v1.29.zip
nekem ezzel megy -
Mephistoone
senior tag
na ha már bele javítottak akkor az uj sem kell majd ha 1.3x es nél tartunk
-
Mephistoone
senior tag
meg az jutott eszembe ha elcseszi és nem indul az xp akkor a 1.29a sem jobb :-)
és akkár hogy keresem 5720nal még mindig 1.29 van csak az 5315hoz van 1.29a
tobb ftp-n megnéztem[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
na minden jó ha jó a .... bios és pontosan milyen géped is van?
[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
na ilyen nekem is volt tedd fel a realtek hang cuccat es ha kérdojeles az amit irsz mond hogy rakja ujra a dirveret es akkor el szokta fogadni. valami olyamit vettem eszre hogy az install lépéseinél elöbb akar foglalkozni azzal a meghajtoprogival vagy virtualizalo akarmivel mint hogy fent lenne a drivere es ettol szar késöbb persze felrakja es kezzel meg lehet mutatni.
juj ezt el sem kuldom de en ertem csak a szavak nem jutnak eszembe ha megvan akkor megiromamugy en ezt hasznalom
Audio_Realtek_v6.0.1.5413_R167_XP_Vista[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
szia olvass vissza. ezzel eléggé sok gondja volt, van mindenkinek, kellett volna valami 2 dvd mentést csinálni vista alatt a rejtett particiódról.
sajna többet nem tudok nem oprendszerrel vettem a gépem. :-) -
Mephistoone
senior tag
aspire 5720Z-hez van 1.31-es bios, valakinek tapasztalat?
-
Mephistoone
senior tag
vedd le a webcamera drivert ha xp van fent a gépeden, akkor le fog állni az xp driver nélkül is kezeli a webcamot.
-
Mephistoone
senior tag
nem ide való kérdés. De igen. Az lenne a kérdésem, hogy ti mivel törlitek le a képyernyőről a sok pudvát? acer criystal brite vagy mi az isten fényes felületü. a samsung oldalan a tft-re enyhe ecetes vizet javasol, én azér azt nem probalom ki.
válaszokat köszönöm. -
Mephistoone
senior tag
Sziaszok!
Van egy 5720z gépem és persze van benne kártyaolvasó. Most vennék fényképező gépet, amibe lehetne SDHC karit tenni, mert az 4-32 gigáig lát. Az lenne a kérdésem hogy az acer kartyaolvasoja leírás szerint ismeri az SD karit, de az SDHC-t is? Sajnos az SDHC visszafele nem kompatibilis. Ebben valakinek tapasztalat? Jó lenne, ha nem kellene még egy kompatibilis kártyaolvasót is vennem. Akkor már lasabb ram. -
Mephistoone
senior tag
1.31-es biosra álltam vissza,mert az 1.32 nagyon zajosan kezeli a ventit.
-
Mephistoone
senior tag
sziasztok!
ha van egy aspire 5720z-m és vista van rajta, bios 1.40, akkor kell rá az empoweringből a epower manager? vagy egyaltalan barmiféle empowering? mert szvsz összeakad a vista enerdiagazdalkodásával. jobb lenne nélküle.Amúgy nekem is gond volt a hűtéssel, akkor laptop szétszed hűtőbordárol "3mm-es porlapka" le paszta újra és 27(!)fokon megy.
a laptop gyakorlatilag hideg.észrevettem még ha 1.42-est biost használok akkor rosszabb értéket kapok a vistatol ha kérek teljesítménymérést. amúgy 3gb van benne. ugyan olyan gyártmányú. 2+1 giga
-
Mephistoone
senior tag
nekem akkor volt gondom a memóriával a mikor 2+1 giga kerult bele. kifagyott. de ha az 1gigas modul alulra ment a 2 gigas felulre akkor minden ok!!!! azóta is!!!
-
Mephistoone
senior tag
Én az 1.40-et javaslom nem az 1.42-öt. Nekem a 40es jött be.
Mondom memóriakezelési gond, hangosabb venti, recsegő hang ezek voltak a 42-vel a tapasztalataim. de ha valaki mást mond akkor bizz abban, nekem egy aspire 5720am van.Ja és Vista alatt minden kodeket leszedtem és a KM Playert használom, az nem eszi meg a gépet minden kodek van hozza. de lehet van jobb is akkor az enegem is érdekel. ez olyan 35 %-on hasznalja a cput a tőbbi 85 helyett...
[ Szerkesztve ]
-
Mephistoone
senior tag
válasz rolcsika #12763 üzenetére
Dehogy vitázunk, tapasztalatokat osztunk meg. Mivel nem tudom milyen géprül volt szo csak belebeszéltem, ezért irtam a saját tapasztalataimat.
en speciel jobban szeretem ha más hibájából tanulok, igy is tudok magamnak gonodkat okozni a géppek amire a feleségem nem néz jó szemmel... :-)
-
Mephistoone
senior tag
Sziasztok! Feltettem egy pár sorral feljebb a kérdésem, de lehett túl hosszan irtam csak annyi lenne a kérdésem hogy ha vista van akkor kell felraknom az empoweringet? vagy ez csak egy extra és enélkül is lemegy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Ez a mondat angolul?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest