Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
dauphin
üzenetére
Én eléggé otthon vagyok a témában, de mégis inkább elvittem ismerőshöz, aki már csak mosolygott és megcsinálta. Igen, a kis tréfás linux kavart be....
Szerintem érdemes hozzáértőhöz elvinni, nehogy gond legyen. Elég kis fogyasztású és nagyon jól is bírja, a strapát egy feltöltéssel.Köszi, remélem nektek is elnyeri a tetszéseteket!

-
Ti Bo
aktív tag
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
dauphin
üzenetére
Igen, te lehettél csak nem emlékeztem.

Hireens boot cd progival csinálták meg, azon belül is az mbr táblát kellett helyrerakni. Filmek hibáltanul mennek, 1080 is, office van rajta, szintén a számítástechnikus rakta fel, de ott is minden stimmel. Ha tudok még segíteni szólj bátran.
-
dauphin
aktív tag
válasz
dauphin
üzenetére
Bocsánat, ki kell egészítenem a mondandómat. Ami lemaradt az előző hsz-omból (bár valószínű, hogy a hozzáértők levágták első olvasatra, hogy miről is beszélek, bár énmagam nem tartozom bele ebbe a szűk és vágyott körbe), a HDD CADDY méretéről és annak különbségéről beszéltem, amit beszerelnék az ODD helyére.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest