Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Akkor ez egy pillanatnyi kiirás lehetett.
Wifi-vel közepes fényerővel szerintem max 3órát bírhat.Jól tippeltem:
Battery runtime
Idle, min. brightness, no WLAN: 257 minutes
Full-load, max brightness, WLAN: 160 minutes
Internet surfing, adapted brightness, WLAN: minutes
DVD, max brightness, no WLAN: 180 minutesEz is szép ettől az erőműtől!
Viszont jó meleg.... -
hanee
senior tag
Nézd, nekem alapvetően mindegy mit csinálsz a lecserélt RAM-okkal, csak segíteni akartam. Hogy fizikailag lehetőség van a bővítésre az egy dolog, de az Acer nem biztos, hogy egyet fog érteni veled, ha kicseréled a RAM-okat és esetleg gariztatnod kell.
Egyébként én megkérdeztem erről az Acer supportot is és hasonló választ kaptam, tehát arra jutottam, ha ki is cserélném, nem szabad eladni, mert ha garanciális probléma van, a gariztatás idejére vissza kell cserélni.hanee
-
hanee
senior tag
Bővítéssel nem (tehát az 1 GB-os modulhoz teszel egy másikat), de ez nem bővítés, hanem csere - kiveszed az eredetit. Én nem vagyok benne biztos, hogy ez nem érinti a garit, mert amikor én vettem a gépet szó volt egy 2x512 MB-os konfigról is, ahol kicseréltem volna a RAM-okat, de lebeszélt róla az ismerősöm, mert azt mondta: nem adhatom el a RAM-okat, ha garis probléma van vissza kell tenni bele azt. Ő pedig viszonteladó, csak tudja..
hanee
-
hanee
senior tag
Ja értem! Csak megzavart, hogy Sony.. mondom magamban miért Sony ha Acer
De lehet, ha alulra néznék az enyémben is Sony az akksi, de ezt nem olvastam el tüzetesen, csak az volt a lényeges, hogy működjön
Ebben mondjuk 6 cellás az akksi, tehát kisebb, mint az 5920-asokban.hanee
-
frames
tag
nagyon bejön: gyors, halk, nem forrósodik, és még jól is néz ki, remélem tartós lesz a borítása, meg a festése!
Az aksi tényleg nagyon jó benne: meglepődtem, mikor először lehúztam a hálózatról és kiírta, hogy ő most kb 4 órát fog aksiról menni! Én max 2.5 órára számítottam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lexus, Toyota topik
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Nagyon jó állapotú ASUS ROG Zephyrus G14 (2024) GA403UV-QS020W 1TB SSD, RTX 4060, 16GB RAM
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest