Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jávi
tag
nem nehéz ramot rakni bele.. csak pl az én notimnál kurvára pattogtak a kis tartópöckök amik tartják a csavaron kívül a hátlapot. összescsavar maxra meglazít egy helyen felpattintod és utána végig.. én mondjuk egy kemény basszusgitárpengetővel feszítettem fel tovább hogy pl csavarhúzó ne barmolja szét a műanyagot. utána memória berak és hátlap vissza.. 1,5 éve van meg a gép 2X volt szétszedve és kitakarítva azóta...

-
8
senior tag
Ha wxga volt a gépedben, akkor az "wide", tehát csak wide-al tudod helyettesíteni, pl xga-val nem.
wxga: 1366x768
wsxga: 1440x900Ha ebayről (vagy máshonnan) rendelsz, akkor kétszer is bizonyosodj meg róla, hogy belemegy a gépedbe, és nem csak a méret stimmel, ezenkívül hogy adnak rá garanciát.
Egyébként tapasztalatom szerint ebayezni csak komolyabb árkülönbség esetén éri meg. Akkor viszont nagyon megéri

(idő amíg ideér, elveszhet a postán, esetleges garancia ügyintézés stb) -
8
senior tag
Rendelj egy kijelzőt ebayről, onnan sokkal olcsóbb lesz mint gyárit rendelni, és tetesd be egy ismerőssel, vagy valami megbízható szervízben.
Lehet hogy még nagyobb felbontásút is kapsz olcsóbban.első körben a német vagy angol ebayt nézd, ha ott nincs akkor ámeriká
egyébként meg nem csak ebayen érdemes nézni, rengeteg más helyen is van forgalmazva.
harmadik lehetőség hogy nézel egy bontottat pl itt a hardverapron vagy szervízekben megkérdezed.
-
brien
tag
Hááát...az az egyik legdrágább része az alaplap után vagy mellett...
[Alkatrészek] náluk nézzél szét. -
-
bela5
senior tag
Szia!
Sztem ha garis akkor ne nagyon feszegesd hanem vidd el a szervízbe ,mert ha valami baja lesz akkor elveszíted a garidat....Ha bedig már nem garis én akkor is a szervízbe vinném,mert én még nem láttam olyat ,hogy le lehet szedni a billentyűt....Ha pedig bevállalod azt a kockázatot ,hogy lehet nem tudod visszarakni a gombot akkor pedig marad a feszegetés ,vagy ha kis dologról van szó akkor a porszívó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Hófehér,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,4Ghz)akár 1TB SSD,jó akku, nagyon szép
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)akár 1TB SSD,nagyon jó akku
- ThinkPad.15,6",FullHD IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)16-32GB RAM,256-512SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha kötöttél véletlen garanciát, akk 100€+áfa a kijelző csere, a többi ingyenes.

)