Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
daiml3r
üzenetére
Már több ízben írtam erről, de akkor ismét:
Az OEM szerződés annyiban köti az Acert, hogy valamilyen médián mellékelni kell az OS-t a vásárolt vas mellé. Szíve joga, hogy milyen formában teszi ezt (ők ezt diszken teszik), ill. milyen szoftvereket ad mellé. Az Acer üfsz. szerint nem vagyunk jogosultak egy tiszta, szoftverektől mentes Vista telepítőre. Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor mi van, ha lejár a gari, elszaródik a gyári vinyó, veszek egy újat, honnan lesz akkor Vistam?!?!? Mert hiába írom meg a 2 dvd-t, akkor is kell hozzá a diszken lévő cucc....Kipróbáltam, bármilyen telepítőről (mindegyik verzió fent van a dvd-n, a Campusos Business Editiont raktam fel) felrakod a Vistát, beírod a kulcsod és ott a tiszta Home Premiumod. Az aktiválást valószínűleg csak telefonon lehet megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fotók, videók mobillal
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HP ZBook Fury 15 G8 i7-11850H / 32GB RAM / 1TB SSD / RTX A3000 Professzionális Workstation
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / 1920 1200 IPS / Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 500GB I DVDRW I DP I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest