Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Én sem játszom a géppel, de ha nagyon kell meg tudom oldani (párom gépén
).
Sajnos a fogyasztóvédelem az eu hatására meghátrált... már nincs olyan, hogy max 15napos javítás -csere gép stb...
Bocsi, tudom hogy ez nem a jogász topic, de.. ez egy kicsit butaság amit írtál
A fogyasztóvédelem éppen az EU hatására kezdett el fejlődni, előtte Magyarországon ez a jogterület eléggé hanyagolt volt. Az utóbbi években széles körű törvénykezés történt azt illetően, hogy mik kellenek legyenek a minimális garanciális szabályok. Minden elektronikai termékre 30 napos a cseregarancia, tehát ha 30 nap alatt nem tudják megjavítani, cserélni kell. A 30 nap méltányos az ügyfélnek is és a cégeknek is. Törvényhozás esetén azt is figyelembe kell venniük, hogy egy szervíz mennyi idő alatt tud reálisan teljesíteni egy komolyabb problémát, alkatrészcserét és persze nem elégíthetik ki mindenkinek azt az igényét, hogy azonnal és rögtön kell a notebook-od, mert dolgozni akarsz rajta. Tudom ez rajtad nem segít, szóval végső soron szívás, dehát ez van, ezt kell szeretni, ebben nem különbb egyik márka sem, legfeljebb azt mondja egy-egy cég, hogy náluk 15 nap, mert adnak magukra, de nem tudom, hogy van-e ilyen ténylegesen.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Steam Deck
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest