Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Jah lehet ott, lehet az eszközkezelőben valamely hardver elem, vagy illesztő progi módosításával elérhető a kívánt eredmény. Esetleg registry-ben történő matatással...
Csak ezek nem életszerű dolgok.
Erre nem gondoltak a tervezők.Az idézet válasz pedig kicsit megmosolyogtató az acer részéről

Könyörgöm, legalább próbálnák ki, vagy konkretizálják, vagy írják meg nyugodtan, hogy júzerkám erre nincs lehetőség...
Nem is lenne vele gond, ez van és kész, de ez a valószínűleg.... pfff
Szóval egyelőre én úgy kezelem a dolgot, hogy nem lehet beállítani, aztán ha valaki meg tud cáfolni én is örülni fogok

(#32004) flegga92 : hogy mennyire vagy szerencsés az relatív. Engem zavarna, ha használaton kívül hagyom a gépet, akkor annak ész nélkül világítson a billentyűzete.
Nincs ezzel gond, hogy elelaszik, inkább a szabályozhatatlanság, ami hátrány
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook UX3407RA
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- Eladó Dell Precision XPS 9510 FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 16GB 1TB 1 hét gar
- Lenovo LOQ 17IRX10 17.3" FHD IPS i7-14700HX RTX 5070 32GB 1TB NVMe gar
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő