Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• beach head

senior tag

válasz sowi #19966 üzenetére

biztos van minden gyártónak jobban és rosszabbul sikerült szériája, de egy nemtom hol láttot összehasonlítás alapján a megbízhatósági sorrendben az acer csücsült a lista alján az asus után és a fujitsu előtt... persze ebbe nem volt még benn a samsung lenovó.

nekem nincs túl jó tapasztalrom az acerrel ennyi. és azért nem mindegy h veszek egy kicsit drágább gépet amihez alapbol adnak 3 év garit mert van olyan dell pl. vagy veszek egy olcsóbbat aztán egy év gari után mehet félévente a szervízbe ami mint tudjuk nem olcsó.

Csak azért mondtam a dellt meg a toshibát mert régebbi márkák és megbízhatóbbak szerintem. töréssel meg nem volt gondom legalábbis eddig ne is legyen mert akkor kihajítom a windózon: :DD :DD

http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=XN852EA%23AKC_4GB_S ez pl egy 125 ezres hp ami sztem játékra is jó igaz nem a legújabbakra, arra amúgyis érdemesebb asztali gépet venni ha gémelni akarsz, hacsak nem vagy milliomos. ehhez alapból 2 év gari jár viszont az acerekhez mikor én vettem csak 1 év járt alapból a középkategóriás modellekhez. szóval azért nem mindegy h alapból mennyi garit mert egyszer úgyis lesz valami baja...

Új hozzászólás Aktív témák