Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
Nem ertem a kotekedes okat... az irracionalis szorszalhasogatasodon tovabb haladva, megveheted 360 nap utan is a garanciakiterjesztest, mert senki nem fogja le a kezed, mikor nyujtod a boltosnak a penzt, persze. Koszonom, hogy erre felhivtad a figyelmem, meg az itt jelenlevok figyelmet, nagyon hasznos informacio volt!
@ sziada: nekem ez az elso laptopom, amibol nem veszem ki az akksit allandoan, de alltiolag az en tipusom eseteben, az Acer honlap szerint, nem is folyik at aram az akksin, ha halozaton van, es ezert nem kell kivenni.
Viszont ez eletem harmasik laptopja, az elozo kettonel sajnos nem volt ez ilyen jol megoldva, es 1-1 ev utan tonkrementek az akksijaim, kb 70%-os wear levelt gyujtottem be 1-1 ev alatt, pedig nem strapaltam, atlag user vagyok. Anno a FuSi es az Asus az adott tipusokra irta is a felhasznaloi kezikonyvben, hogy erdemes eltavolitani az akksikat, ha nem arrol hasznalom.
Szoval ma mar ez megoldott kerdes,de korantsem allithato, hogy nincs olyan gep, ami ne enne meg az akksit zaros hataridon belul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Linux kezdőknek
- Pánik a memóriapiacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Torrent meghívó kunyeráló
- RC modell földön, vízen, levegőben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 32GB DDR5 256GB NVMe gar
- ThinkPad T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam új akku gar
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest