Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzatzikiii

tag

válasz Peak #19241 üzenetére

Nem ertem a kotekedes okat... az irracionalis szorszalhasogatasodon tovabb haladva, megveheted 360 nap utan is a garanciakiterjesztest, mert senki nem fogja le a kezed, mikor nyujtod a boltosnak a penzt, persze. Koszonom, hogy erre felhivtad a figyelmem, meg az itt jelenlevok figyelmet, nagyon hasznos informacio volt!

@ sziada: nekem ez az elso laptopom, amibol nem veszem ki az akksit allandoan, de alltiolag az en tipusom eseteben, az Acer honlap szerint, nem is folyik at aram az akksin, ha halozaton van, es ezert nem kell kivenni.
    Viszont ez eletem harmasik laptopja, az elozo kettonel sajnos nem volt ez ilyen jol megoldva, es 1-1 ev utan tonkrementek az akksijaim, kb 70%-os wear levelt gyujtottem be 1-1 ev alatt, pedig nem strapaltam, atlag user vagyok. Anno a FuSi es az Asus az adott tipusokra irta is a felhasznaloi kezikonyvben, hogy erdemes eltavolitani az akksikat, ha nem arrol hasznalom.
    Szoval ma mar ez megoldott kerdes,de korantsem allithato, hogy nincs olyan gep, ami ne enne meg az akksit zaros hataridon belul. :(

Új hozzászólás Aktív témák