- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
danyboy1978 #11609 üzenetére
Talán annak is kellene örülnöd,hogy egyáltalán írtunk valakit és a tudásunkat (ami lehet nincs, de te tuti jobban tudod) megkérdőjelezni. Tehát jó lenne ha egy kicsit visszavennél még ha ideges is vagy. NEM IGAZ HOGY SENKI NEM TUDJA HOGY TUDNÁM MEGOLDANI HOGY NE KÉRJEN A BIOS JELSZÓT!!!!!!! MEGÖRÜLÖK ETTŐL!!!!!
Nah nem olvastam vissza de ha nem notiról van szó akkor húzd ki a billentyűzetet, elvileg kapsz egy hibaüzit és majd megint bedugod és megnyomod ,hogy tovább...Talán így beenged...
Próbáld meg ezeket:
AMI
BIOS
PASSWORD
HEWITT RAND
AMI?SW
AMI_SW
LKWPETER
A.M.I.
CONDO
Próbáld meg azt,hogy kiveszed mégegyszer az elemet,de nem rakod vissza , rakd össze , várj egy picit és úgy indítsd el. Ha nem jó akkor építsd megint vissza az elemet.
Vagy szedd szét és találj benne egy olyat,hogy clear cmos jumpert(erről már szerintem beszéltek neked. Ezeknél a fizikai dolgoknál 20perc is lehet az az idő mely alatt megszűnnek a beállítások.Ajánlom még ezt...
Nekem a régi jó elemes trükk vált be, de ki tudja...Én egy éjszakán át kínoztam elem nélkül... -
nesa
veterán
válasz
danyboy1978 #11609 üzenetére
Nos nemgondolok semmi rosszra de ki kodolta le a biost,van-e jogod ahoz a gephez.....??
Biost probaltal frissiteni win alol az szerintem kiuti,ill letezik 1 mesterjelszo is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest